menu

Van oud naar nieuw in het paradijs

De Filipijnen behoren tot de meest diverse landen die er in de wereld te vinden zijn. Dit land bestaat namelijk uit maar liefst 7000 verschillende eilandjes. Hierdoor is de bevolking goed verspreid en is er op ieder eiland weer een unieke wereld te ontdekken. Met Zuiderhuis is het mogelijk om dit land te ervaren tijdens oud en nieuw. In een rondreis van vijftien dagen krijg je ieder aspect van de Filipijnen te zien. Van de overweldigende steden in het land tot de prachtige natuurgebieden: tijdens een lange rondreis kun je alles ervaren. De Filipijnen is namelijk een land van uitersten. De steden zijn groot, druk en hebben alles wat je maar zou willen, terwijl het platteland en de natuurgebieden in het land ook wereldberoemd zijn om hun schoonheid en rust. Deze combinatie maakt dat een rondreis de ideale manier is om de Filipijnen helemaal te leren kennen.

© Zuiderhuis.be

De route
Na een directe vlucht van Brussel naar Manila kan de onvergetelijke rondreis beginnen. De hoofdstad van de Filipijnen verwelkomt je met een prachtige historische binnenstad. Tegelijkertijd kent de stad buitenwijken die ieder een unieke cultuur hebben, zoals het bekende Chinatown. Lokale gerechten en cultuur vind je in deze stad in overvloed. Na twee dagen gaat de reis verder naar het zuidoostelijke Donsol. Hier krijg je de kans om met de grootste vis ter wereld te zwemmen: de walvishaai. Natuurliefhebbers kunnen genieten in de volgende plaats van bestemming, namelijk de provincie Palawan. Deze regio staat namelijk bekend als één van de mooiste natuurgebieden die in de Filipijnen te vinden zijn. Lange wandelingen en avontuurlijke excursies staan je hier te wachten. De volgende plaatsen, Sabang en El Nido, staan ook bekend om hun unieke natuur. Het is dus mogelijk om veel verschillende wandelroutes te lopen tijdens je verblijf hier. Iedere route is weer mooier dan de andere, dus je raakt nooit uitgekeken in dit gebied. In El Nido krijg je de kans om een driedaagse tocht te maken met kajaks en boten, waarbij je de mooiste grotten en watervallen te zien krijgt. Dat is het echte hoogtepunt van deze rondreis door de Filipijnen, die wordt afsloten met een laatste dag in de hoofdstad Manila.

Luxe en avontuur in één reis
Door het diverse programma krijg je de mogelijkheid om de Filipijnen op allerlei verschillende manieren te ontdekken. Van een luxe verblijf in de stad tot avontuurlijk kajakken over de rivieren: alles is mogelijk. Deze rondreis is dan ook de ideale combinatie tussen comfort en sportiviteit. Sportievelingen krijgen meer dan genoeg de mogelijkheid te wandelen, klimmen en zwemmen, terwijl iedereen die het liever rustig aan doet lekker kan genieten van de prachtige omgeving. Een reis door de Filipijnen is een onvergetelijke ervaring en Zuiderhuis maakt het mogelijk om oud en nieuw te vieren in dit unieke land. Wie deze rondreis wil boeken krijgt de kans om de Filipijnen op een veelzijdige manier te ontdekken. Deze rondreis zal je overduidelijk nooit meer vergeten!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen