menu

Tv and movie sites tour

Deze tour brengt je in een goede drie uur langs zestig locaties in New York waar blockbusters van formaat werden opgenomen. Vanuit een comfortabele bus zie je heel telegeniek New York aan je voorbij flitsen, met hier en daar een stop om jezelf ook eens te laten flitsen tegen een wereldberoemde achtergrond.

Filmset Straat

Trusted Tours heeft een waanzinnige tour uitgestippeld die locaties van films en series als Hitch, the Interpreter, the Apprentice, Spiderman, Friends, Will and Grace, Men in Black, Ghostbusters enz. allemaal bezoekt. De glitter en glamour van The Big Apple geperst in een tour van drie uur.

Onderweg bezoek je het wereldberoemde appartement van Friends, het gebouw waar Grace van Will and Grace haar designstudio heeft, neem foto’s aan het Fire House van Ghostbusters en bezoek de winkel “Shop Around The Corner” uit You’ve Got Mail.

Filmset Nacht

Onderweg krijg je extra uitleg en sappige details van de films en reeksen die je nog nooit hoorde. Bij de meeste stops wordt eerst een fragment getoond waarin de volgende locatie te zien is. En alsof dat nog niet genoeg is, is er nog extra animatie voorzien op de bus. Je kunt meezingen met de bekende openingsgenerieken van onder andere Friends.

De tour begint op Broadway om elf uur in de voormiddag en kost je amper 38 dollar. Een pak goedkoper dan de meeste andere tours in New York. Snel boeken dus bij Trusted Tours, New York.

Ontdek ook de andere Tours in New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen