menu

Seehotel Ueberfahrt: Een hotel om bij weg te dromen

Wees welkom in het superieure vijfsterrenhotel op het Tegernmeer. Een elegant resort gelegen in een schitterende natuurlijke omgeving ver verwijderd van de dagelijkse drukte en beslommeringen. In het midden van de ongerepte natuur kom je hier heerlijk tot rust en kun je heerlijk genieten van de gastronomische keuken. Direct gelegen aan de oevers van het Tegernmeer is het slechts op 45 minuten afstand van München gelegen. In het Althoff Seehotel Ueberfahrt kan je genieten van de overweldigende keuken in vier verschillende restaurants en bars en kom je tot ontspanning in de luxueuze Spa. Voel het moment van geluk en blijdschap.

Spurtje door München en uitblazen aan de Tegernsee b

© Reisfanaten.be

Ontdek het culturele en levendige München

Slechts op 45 minuten rijden afstand ligt de bruisende stad München. In de hoofdstad van de Duitse deelstaat Beieren zijn volop bezienswaardigheden. Zo mag een bezoek aan München Residenz, het enorm paleis zeker niet ontbreken. Ook de Frauenkirche en de Marienplatz zijn noemenswaardige bezienswaardigheden. München is dan ook een veelzijdige en culturele stad waar veel te zien en te beleven valt. Na een heerlijk en actief bezoek aan deze bruisende stad is het heerlijk terugkomen in het Althoff Seehotel Ueberfahrt waar je heerlijk kan genieten van een uitgebreid diner.

Kies je voor ontspanning dan reserveer je een bezoek bij de uitgebreide en luxueuze Spa. Welness in een volledig nieuwe dimensie staat op je te wachten in deze 4 Elements Spa. Een unieke compositie van ruimte, tijd en natuur geeft je een volledig onbehagen gevoel. Het straalt een en al pure gezondheid en energie uit. De vier elementen vuur, water, lucht en aarde brengen balans in het lichaam, geest en ziel. De basisprincipes van de Spa en welness. Er zijn dan ook diverse behandelingen te boeken, waarbij je lichaam de aandacht krijgt die het verdient.

Seehotel Ueberfahrt Een hotel om bij weg te dromen b

© Reisfanaten.be

Tijd staat even stil in deze prachtige omgeving
De Tegernsee vallei is een waar paradijs op aarde waar de tijd even heeft stil gestaan. Tradities worden in hier in ere gehouden en men is er trots op om in traditionele kledij rond te lopen. Hier is het hele jaar genoeg te vieren en genoeg te doen. Mensen waarderen hier nog de eerlijkheid en de goedheid. Een schitterende natuurlijke omgeving, waar je mooie wandeltochten kunt maken tijdens het zomerseizoen. In het winterseizoen kan je de lange latten onderbinden en gaan skiën of snowboarden. Ook langlaufen in een van de vele kilometer lange loipes is hier mogelijk.

Vakantiebestemming om van te dromen
Het Althoff Seehotel Ueberfahrt is dan ook gedurende het hele jaar een perfecte locatie voor een heerlijke vakantie. Of je nu van een actieve of ontspannen vakantie houdt, deze regio heeft alles te bieden. Het hotel is van alle comfort en luxe voorzien, waarbij de keuken een genot is voor de smaakpillen. In het Althoff Seehotel Ueberfahrt hoef je dan ook niet bang te zijn dat je maar iets tekort komt. Een bestemming en locatie om van te dromen.

Seehotel Ueberfahrt Een hotel om bij weg te dromen c

© Reisfanaten.be

Meer informatie

Adres: Überfahrtstraße 10, 83700 Rottach-Egern, Duitsland
Telefoon: +49 8022 6690

Lees meer

Reisverhaal München
Bezienswaardigheden München
Hotels in München

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen