menu

Op rondreis door de Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden hebben veel te bieden en zijn allemaal zeker de moeite om te gaan bezoeken. Je kan de eilanden echter op geen betere manier leren kennen dan tussen de verschillende eilanden te hoppen.
De Canarische Eilanden zijn deel van Spanje en bevinden zich in de Atlantische Oceaan met het Spaanse vasteland op 1100 km afstand. Ze zijn voornamelijk populair dankzij hun klimaat met aangename temperaturen gedurende het hele jaar door.

Zo kan je bijvoorbeeld een 15 daagse rondreis op de Canarische eilanden maken en eilandhoppen tussen Tenerife, La Gomera en La Palma. Hierbij combineer je het ietwat drukkere Tenerife met de rustigere eilanden La Palma en La Gomera. Hier moet je zeker El Teide bezoeken, de vulkaan gelegen op Tenerife – alsook het nationaal park Parcque Nacional de Garajonay op het eiland La Gomera.

Ook kan je een 22 daagse reis maken tussen Gran Canaria, Tenerife, La Gomera en La Palma. Op deze reis heb je dan de rustigere eilanden La Gomera en La Palma kunnen ontdekken, maar ook de iets drukkere eilanden Tenerife en Gran Canaria. Bezoek op deze reis zeker het huis van Columbus en zoals hierboven reeds vernoemd, de vulkaan El Teide en het nationaal park Parcque Nacional de Garajonay.

Eilandhoppen

Nog een reis die je kan maken is 15 dagen eilandhoppen tussen Tenerife, Gran Canaria en Fuerteventura. Op deze reis kan je de mooiste stranden van de Canarische Eilanden bezoeken. Ook mogen Las Palmas de Gran Canaria en de wandelende duinen op Fuerteventura zeker niet ontbreken.

Ten slotte kan je bijvoorbeeld ook op 8 daagse reis tussen Lanzarote en Fuerteventura rondreizen. Bezoek hier zeker het Nationale Park Timanfaya op het eiland Lanzarote en geniet op de prachtige stranden van Fuenteventura van ultieme ontspanning.

Verken de eilanden met een huurauto

Je kan een auto huren in Tenerife bij verschillende autoverhuur bedrijven, waarbij je je auto kan afhalen aan het vliegveld van Tenerife – zeer handig, dus!
Je kan een auto huren bij onder andere Avis, Budget, Europcar, Goldcar, Hertz, InterRent, Keddy, Orlando en andere autoverhuur bedrijven. Je huurt je auto best via de site van één van bovengenoemde bedrijven voor autoverhuur, zodat je zeker bent dat je auto aan de luchthaven voor jou klaarstaat.

Een huurauto in Gran Canaria scoren kan je heel eenvoudig en efficiënt doen bij Europcar – ze bieden een vriendelijke dienst, nieuwe auto’s en lage prijzen aan. Uiteraard zijn er nog andere aanbieders waarbij je een auto kan huren, zoals Sixt, bijvoorbeeld.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen