menu

Onvergetelijke reizen naar de Pacific

Spaanse costa’s, sangria en paella. Heerlijk allemaal. Maar je bent er geweest, je hebt het gezien en je hebt er zelfs een T-shirt van. Tijd voor iets anders. Weg uit het bekende Europa. Op naar een nieuw avontuur. Outside the box. Wat dacht je van de Pacific? De Stille Zuidzee, de grote oceaan.

Dit gebied heeft zoveel prachtige eilanden te bieden, een zee die zo blauw is dat je je ogen niet gelooft, wuivende palmen, het witste strand dat je ooit gezien hebt. En het is er nooit saai want de cultuur is fascinerend, het ene strand is nog mooier dan het andere, de landschappen zijn adembenemend en de onderwaterwereld is vergelijkbaar met de de vissenkom in een luxe Chinees restaurant. Magisch!

Ontdek de verborgen parels van de Pacific

De Pacific niet alleen een hele grote azuurblauwe glinsterende oceaan, maar een paradijs voor elke natuur- en cultuurliefhebber. Het gebied strekt zich uit van Japan tot aan Australië, Nieuw-Zeeland en het eilandengebied Micronesië, Melanesië en Polynesië, en vergeet ook Paaseiland en de Hawaii Archipel niet.

Je kunt de intrigerende en indrukwekkende steden van Japan bezoeken. Je onderdompelen in de mysteries van Korea. Of laten overrompelen door de overweldigen wildernis van Australië en de uitgestrekte natuur van Nieuw-Zeeland.

Paradijselijke ervaring op Fiji en Bora Bora

Wil je liever relaxen op een tropisch eiland kies dan voor de paradijselijke Fiji eilanden of Frans-Polynesië, met als bekendste eiland Tahiti. Wil je het nog exotischer, dan is Bora Bora jouw eilandparadijs.

Fiji bestaat uit 330 eilanden waarvan Vitu Levu de bekendste is. Het ene Fiji eiland is nog idyllischer dan het andere. Blauwer water kom je nergens ter wereld tegen. De bevolking is bijzonder gastvrij en wil niets liever dan jou met haar cultuur kennis laten maken. Als je echt tot rust wil komen en wil opladen van je drukke leven, dan is Fiji de plek waar je moet zijn.

Een Bora Bora vakantie is luxe ten top. Tussen de weelderige groene bergen liggen de meest luxueuze accomodaties verscholen, met prachtig zicht op het kristalheldere water. De vissen zwemmen onder je bungalow door. Een Bora Bora vakantie is de ultieme verwennerij. Dit is iets dat je jezelf echt mag gunnen.

Kies voor de Pacific, paradijs op aarde

Zorg dat je je kostbare tijd besteed aan ervaringen die zo bijzonder zijn dat je ze je leven niet meer vergeet. Ga buiten je comfortzone en ontdek de cultuur, natuur en ongekende rust die de Pacific je biedt. Of ga voor avontuurlijk en boek een rondreis, waarmee je meerdere prachtige bestemmingen bezoekt.

Waarom settelen for less als je je horizon kunt vergroten en onvergetelijke avonturen mag beleven in de ongekende mooie Pacific. Een mooie reis gewenst!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen