menu

NIEUW in Disneyland Parijs! Disney Stars on Parade straalt tijdens hun 25ste Verjaardag

Vanaf 26 maart 2017 barst het grote verjaardagsfeest van Disneyland Parijs helemaal los. Want een 25-jarig jubileum mag niet ongezien voorbij gaan. Daarom trekt het pretpark alles uit de kast. Het hele park is versierd, er komen nieuwe attracties, feestelijke aanbiedingen én een gloednieuwe parade!

© Disneyland Paris

Disney Stars on Parade
De titel van deze nieuwe parade is: Disney Stars on Parade. En je mag dus alle Disney sterren op de vernieuwde praalwagens verwachten. Mickey, Minnie, Donald en Goofy dansen en zwaaien vanaf hun eigen praalwagen. Maar ook de Disney Prinsessen, jungle favorieten en onderwaterwereld van het Franse Disneyland gaan schitteren tijdens de parade.

Magie komt tot leven
Als nooit tevoren komt de magie van Disneyland Parijs tot leven tijdens Disney Stars on Parade. Al je Disneyvrienden komen voorbij in prachtige, feestelijke en vooral nieuwe kostuums. Tijdens deze parade ga je met Mickey en zijn vrienden op een groots avontuur, waarbij je het Land der Fantasie gaat ontdekken. Het verhaal wordt vertelt via acht hoofdstukken en dus praalwagens vol muziek, dans en drama… dat wordt een spektakel!

© Disneyland Paris

Acht hoofdstukken vol plezier
Het eerste hoofdstuk heeft een Steampunk-achtige, futuristische look, want Mickey, Minnie, Donald, Goofy gaan samen met Knabbel en Babbel naar de toekomst! Nog meer ruimtepret beleef je met Buzz Lightyear, Woody en alle vrienden van Toy Story. Het volgende hoofdstuk neemt je mee naar de jungle. Eerst klinkt Hakuna Matata van de Lion King praalwagen en daarna wordt het swingen met Mowgli en Baloo. En natuurlijk mogen Peter Pan en Nemo met zijn vriendjes niet ontbreken tijdens Disney Stars on Parade.

Disney helden
Het hoogtepunt van de parade is waarschijnlijk de praalwagen van Doornroosje: Prins Phillip moet de drakenvorm van Malificent verslaan. Gaat het hem lukken? De draak spuwt echt vuur en zal zich brullend aankondigen. Dat wordt een prachtig hoofdstuk. Vervolgens wordt de parade afgesloten door de zusjes Elsa en Anna met een Frozen praalwagen. Zij zullen het sprookjesboek sluiten en daarmee de nieuwe parade beëindigen. Dan is het tijd voor een hapje en drankje of een ritje in je favoriete attractie.

© Disneyland Paris

Nog meer magie
Tijdens het grote verjaardagsfeest mag je veel leuke activiteiten en feestelijkheden verwachten. Want voor een 25-jarig jubileum mag je alles uit de kast halen. De Disney Stars on Parade vormt daar een groot onderdeel van. Speciaal voor de verjaardag van Disneyland Parijs zijn er nog meer spectaculaire feestelijkheden om van te genieten. De Disney prinsessen hebben een speciale wals voor de bezoekers voorbereid. Mickey en zijn vrienden zien er extra feestelijk uit. En het prachtige Disney Illuminations die in de avonduren op het kasteel geprojecteerd wordt is ook helemaal vernieuwd. Dat maakt een dag feest helemaal compleet.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Parijs? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen