menu

Next to normal

Met drie Tony Awards op zak en overal schitterende reviews is Next To Normal een musical die niet op je to-dolijstje mag ontbreken. Rolling Stone schreef: “Een moedige en adembenemende musical.”

Next-to-Normal-Trio

Het is veel meer dan een feel-good musical. Het is een feel-everything musical. En als je weet dat Next To Normal in een klein jaartje op Broadway alleen al een half miljoen dollar ophaalde, dan weet je dat je goed zit en dat de tickets schaars zijn.

Next To Normal vertelt het verhaal van een moeder met een bipolaire stoornis en het effect die haar ziekte heeft op haar gezin. De musical behandelt thema’s als rouwen om een verlies, zelfmoord, drugs, de grootstad en ethiek in de psychiatrie. Geen lichtzinnige thema’s op het eerste gezicht, maar Next To Normal slaagt erin om ze met een verrassende subtiliteit aan te brengen en het publiek te laten meeleven op een manier die niet pijnlijk is.

Next to Normal Scène

Neen, u zult eerder huilen om hoe de familie elkaar rechthoudt en graag ziet. Want Next To Normal is een emotionele bom die ervoor zorgt dat je na afloop alles eens zult moeten laten bezinken, met een positief gevoel en een glimlach welteverstaan.

De musical speelt sinds 2009 in het Booth Theatre en dat is de geknipte zaal voor Next To Normal. Een zaal die nog lang niet van de musical af is, want het ziet ernaar uit dat dit een blijver wordt.

Pik eens een show of musical mee.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen