menu

Mickey en de goochelaar: een magische show in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is zonder enige twijfel één van de favoriete vakantiebestemmingen van heel wat kinderen. Leuke attracties volgen elkaar in sneltempo op en als je even wilt verpozen? Dan lopen er talloze figuren rond in het park om een leuke vakantiefoto mee te nemen. Wat Disneyland beter doet dan eender welk ander park ter wereld? Dat is een magische sfeer op poten zetten en een deel van die sfeer zijn de shows die opgevoerd worden. Mickey en de goochelaar is bij uitstek de show die je niet mag missen bij een bezoek aan Disneyland.

© Disneyland Paris

Een productie van niveau

Als je richting Mickey en de goochelaar stapt mag je meteen alle verwachtingen van een kindershow van je afzetten. Deze spectaculaire en magische show van Disney is gemaakt voor jong en oud en een belevenis die je nooit meer zult vergeten.  Je kan van deze productie van wereldniveau genieten ter ere van de 25ste verjaardag van Disneyland Parijs. En we menen het als we zeggen dat het een productie van wereldniveau is: niet voor niets werd de show vorig jaar bekroond met de prestigieuze IAAPA award. Dat betekent zo veel als dat Mickey en de goochelaar de meest magische show opgevoerd in een pretpark ter wereld was.

Mickey en de goochelaar

Je kunt de show van Mickey en de goochelaar terugvinden in het Animagique theater. Dit theater ligt niet in het Disneyland park zelf maar in het Walt Disney Studios Park dat erbij ligt. Tijdens de show zie je hoe Mickey Mouse, de aloude favoriet, een echte tovenaar hoopt te worden. Hij is bezig met de zolder van een tovenaar op te ruimen en tijdens zijn onderneming volgt het ene magische moment het andere op. Vreemde schatten uit de meest bekende sprookjes van Disney duiken op en hou zeker een oogje in het zeil. Misschien zie je wel Geest uit Aladdin, Rifiki uit de Leeuwenkoning of Elsa uit Frozen opduiken. De show is een heerlijke mix van sterke decors, knappe speciale effecten, zang van wereldniveau en dans. Er valt maar één ding te zeggen over Mickey en de goochelaar en dat is dat het een magische show is.

© Disneyland Paris

En ontdek het park

Het leukste aan Mickey en de goochelaar? Dat het slechts één van de vele belevenissen en attracties is van het Disneyland Parijs park. Zet een stap buiten in het Walt Disney Studios Park en je ontdekt even verderop hoe de animaties van Disney eigenlijk tot stand komen. Hoe is zo’n Mickey Mouse nu eigenlijk ontstaan? Een paar stappen verder sta je dan weer bij een wilde rollercoaster of oog in oog met de legende zelf: Mickey Mouse. Als je dus op zoek bent naar een ideale vakantiebestemming met het hele gezin hoef je echt niet verder meer te zoeken. En een bezoek aan Disneyland voor de 25ste verjaardag van het park? Dat kan tegenwoordig echt niet meer geslaagd zijn zonder Mickey en de goochelaar live en van dichtbij bekeken te hebben.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Parijs? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen