menu

25 jaar Disneyland Parijs: jij krijgt het cadeau!

Heb je er altijd al eens van gedroomd om in één van de echte hotels van Disneyland Parijs te logeren maar had je er nooit echt het budget voor? Dan is 2017 misschien wel het jaar waarin die droom waarheid kan worden. Disneyland blaast immers 25 kaarsjes uit en pakt uit met, naast heel wat nieuwe attracties en shows, geweldige aanbiedingen voor de speciale Disney hotels die toch heel wat schelen in de portefeuille.

© Disneyland Paris

De Disney hotels

De Disney hotels zijn hotels die volledig in het Disneyland thema zijn opgebouwd en speciale voordelen bieden voor alle gasten. Zo kan je enkele uren voor openingstijd het park al binnen, kan je in de hotels ook enkele van de bekende Disney figuren tegen het lijf lopen en zit je 24/7 in de magie van Disneyland. Daarbij kan je volledig opteren voor de stijl die het beste bij jou past. Schuilt er een cowboy in je? Dan is de Davy Crockett Ranch echt iets voor jou of kan je misschien terecht in hotel Cheyenne. Is Cars de favoriete film van jouw kind? Dan is Hotel Santa Fe de goede optie en dan heb je ook nog de Sequoia Lodge. Hotel New York en de Newport Bay Club zijn dan weer de hotels bij uitstek voor wie wat meer luxe en comfort wilt en voor wie echt vlakbij het park wilt zitten kan terecht in het Disneyland Hotel zelf.

De aanbieding

Met deze prachtige aanbieding van Disneyland Parijs geniet je van een korting van 25 % bij een verblijf van 1 nacht en een korting van 35% op je verblijf vanaf 2 nachten of meer. Bovendien krijg je er nog een cadeaukaart bij voor maar liefst 100 euro om uit te geven in één van de shops die je in beide parken en in Disney Village kunt uitgeven. De cadeaubon is overigens niet beperkt tot de winkels van de parken maar je kunt ook terecht in de restaurants van Disneyland Parijs en Disney Village. Zo kan je na een inspannende dag in de parken rustig recupereren bij een heerlijke maaltijd.

© Disneyland Paris

Wat is er nieuw bij het park?

Disneyland heeft het laatste jaar heel wat vernieuwingen doorgevoerd om zich klaar te maken voor de vieringen van 25 jaar Disneyland. Zo zijn er heel wat attracties die een facelift hebben gekregen. Thunder Mountain en Pirates of the Carribean zijn gerenoveerd en attracties zoals Star Tours en Space Mountain hebben een heus Star Wars-sausje over zich gekregen. Star Tours is overigens volledig in het thema van Star Wars gezet en is vanaf 26 maart 2017 ook de locatie waar je terecht kunt voor de figuren van Star Wars tegen het lijf te lopen. Naast al dat moois zijn er ook nieuwe parades en shows die vanaf maart te bekijken zijn. Het gloednieuwe Disney Illuminations is er daar eentje van en ook Mickey en de goochelaar is terug. Mis overigens ook niet het vernieuwde Disney Stars on Parade!

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Parijs? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen