menu

Mary Poppins

Het verhaal van Mary Poppins is alom bekend. Mary Poppins die haar toverkunstjes demonstreert als nieuwe nanny om de ontembare kinderen te bedwingen. Het verhaal van de musical is geen letterlijke adaptatie van de film van Disney uit 1964.

Mary Poppins Affiche

Daarin speelde Julie Andrews de rol van Mary Poppins. De musicalversie is ook gebaseerd op de serie boeken Mary Poppins uit de jaren ’30 van Pamela Lyndon Travers. Oorspronkelijk stond de musical op West End in Londen, maar sinds 2006 ook in New York, op Broadway. Ze won verscheidene prestigieuze musicalprijzen en sleepte maar liefst zeven nominaties voor de Tony Awards in de wacht.

?

Voor de Broadwayversie is de musical ferm aangepast: kleurrijker, technisch hoogstaander, spectaculairder en uiteraard ook andere acteurs. Hier komt de wereld die we kenden van de film pas echt tot leven. Eens je de acteurs ziet opkomen, de toverkunstjes van Poppins ziet die net echt lijken, de zang hoort, krijg je het gevoel dat je meezweeft door de show en vergeet je dat je eigenlijk in een stoel zit.

Mary Poppins Scène

Mary Poppins: the Musical speelt op Broadway in het New Amsterdam Theatre. Kaartjes kosten tussen de 20 en 190 dollar. Behoorlijk goedkope prijzen voor een topproductie op Broadway, en dus de ideale kans om met het hele gezin een avondje vol amusement van de bovenste plank door te brengen.

Pik eens een show of musical mee.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen