menu

Maak van je kind een ontdekkingsreiziger met Pharos Reizen

Vind jij het belangrijk dat je kind meer ziet van de wereld dan slechts zijn of haar directe leefomgeving? Dan helpt reisbureau Pharos Reizen je graag om jouw kind in een echte ontdekkingsreiziger te transformeren. De reisorganisatie helpt je om samen de route van jullie rondreis uit te stippelen en de perfecte rondreis voor ieder (jong) gezin samen te stellen. De rondreizen van deze reisorganisatie zijn niet enkel leuk voor volwassenen, maar worden helemaal afgestemd op de wensen en verwachtingen van jouw kids.

© Pixabay

Notendop-rondreizen
Je wil graag naar het buitenland om dit land echt te ontdekken met je kinderen, maar je weet dat de kids het niet volhouden om de hele dag op pad te zijn. De Notendop-rondreizen zijn speciaal opgezet voor gezinnen met (jonge) kinderen die graag de wereld willen ontdekken, maar wel rekening moeten houden met het energieniveau van de kids. Tijdens deze rondreizen bezoek je namelijk enkel de belangrijkste hoogtepunten van een land of stad. Je raakt vertrouwd met de symbolen, tradities en gerechten van een land, zonder dat je de kinderen uitput in een veel te lange en veel te intensieve rondreis.

De Boekenhelden-rondreizen
Doen jouw kinderen niets liever dan het lezen van spannende boeken over hun favoriete kinderboekenhelden? Dan kun je een Boekenhelden-rondreis organiseren met Pharos Reizen. Tijdens deze rondreis kom je echt in de wereld van een specifieke kinderboekenheld. Je bezoekt steden die belangrijk zijn voor de kinderboekenheld en in de kinderboeken terugkomen, je ziet bezienswaardigheden die je kids kennen van hun favoriete boeken en je dompelt je helemaal onder in de wereld van de betreffende held. Van Pippi Langkous tot Harry Potter en Dolfje Weerwolfje: vele kinderboekenhelden hebben hun eigen rondreis gekregen bij de reisorganisatie.

© Pharos Reizen

Mini-rondreizen
Wil je een rondreis maken met de kinderen, maar heb je niet voldoende vakantiedagen om echt langer te kunnen reizen? Dan kun je een mini-rondreis boeken bij de reisorganisatie. Tijdens een mini-rondreis ben je niet 13 dagen, 14 dagen of langer onderweg, maar reis je 6 tot 9 dagen door een land of regio naar keuze. Nu hoef je je geen zorgen te maken dat programma van een langere rondreis in de mini-rondreis gestopt is en de reis veel te intensief is voor de kids, want de reisorganisatie houdt de rondreizen rustig en toegankelijk voor zowel jongere als oudere kinderen.

Tijdreizen
Tot slot biedt de reisorganisatie enkele bijzondere tijdreizen aan. Dit zijn reizen waarbij je echt terug gaat in de tijd. Je gaat naar de plekken waar geschiedenis werd geschreven en leert hier van alles over het verleden. Leuk voor oudere kinderen die echt van geschiedenis houden, maar ook zeker interessant voor de jongere kids. Omdat het programma van de verschillende Tijdreizen helemaal afgestemd is op jongere kinderen, hoef je je geen zorgen te maken dat de rondreis een saaie geschiedenisles wordt. De informatie, de bestemmingen en de accommodaties zijn leuk en interessant voor zowel jong als oud.

© Pixabay

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen