menu

Jungle en yoga avontuur in Thailand!

Thailand heeft tal van bezienswaardigheden. Het land heeft ook vooral ontzettend veel verborgen plaatsjes die de standaard reizen snel missen. Zuiderhuis organiseert een jongerenvakantie naar Thailand waarbij de clichés zoveel mogelijk ontlopen worden. In plaats daarvan bezoek je speciale plaatsen, samen met een ervaren begeleider. Het gaat tijdens deze jongerenreis naar Thailand vooral om de jungle én yoga. Maar natuurlijk ga je ook genoeg zien en beleven in dit bijzondere land.

© Zuiderhuis.be

Reisleidster
Bij een jongerenvakantie is een goede begeleiding natuurlijk van groot belang. Gelukkig heeft Zuiderhuis voor deze reis voor een fantastische begeleidster gezorgd, namelijk iemand die alles weet over het land omdat ze er inmiddels al ruim tien jaar woont. Omdat de begeleidster oorspronkelijk uit Vlaanderen komt, is taal ook geen enkel probleem. Eigenlijk tref je met deze reisleidster het beste van twee werelden. De reis zelf is een unieke combinatie van avontuurlijke activiteiten, bijzondere bezienswaardigheden en natuurlijk fantastische natuur.

Veelzijdig programma
Zuiderhuis heeft er alles aan gedaan om deze reis zo gevarieerd mogelijk te maken. Dat is immers wat veel jongeren graag willen. Regelmatig wordt de dag begonnen met een yoga sessie en naast de vrije tijd staan er ook tweedaagse uitstappen op het programma. Zo trek je bijvoorbeeld twee dagen door de jungle waarbij je blijft logeren bij de lokale bevolking die ook wel de bergbevolking wordt genoemd. De liefhebbers van actie en avontuur kunnen zich ook flink vermaken met de rafting tocht die twee dagen duurt. Dwars door de ongerepte natuur, waarbij de kans klein is dat je andere mensen tegenkomt, ga je samen het avontuur aan. Als je twee dagen door de jungle raft, overnacht je overigens in een originele bamboe hut. De reis duurt overigens zestien dagen waardoor je ruim de tijd hebt om alle verborgen schatten van Thailand te bekijken. Natuurlijk mag je tijdens deze jongerenvakantie het meest beroemde en bijzondere dier van Thailand niet negeren: de olifant. Met de groep breng je een bezoek aan de mahouts. Deze traditionele olifantenhoeders laten je op een respectvolle manier kennis maken met deze enorme dieren.

© Zuiderhuis.be

Perfect geschikt voor jongeren
Dankzij de geweldige mix van natuur, actie, avontuur en cultuur is dit de ideale jongerenreis. Bovendien overnacht je iedere keer ergens anders en slaap je daarbij op de meest originele en onverwachte plaatsen. Ook daarin is er aan afwisseling gedacht. Terwijl je de ene nacht midden in de jungle slaapt in een provisorische bamboe hut, verblijf je de volgende nacht in een guesthouse of hotel waar je over alle mogelijke comfort beschikt. Natuurlijk maak je tijdens deze jongerenreis ook kennis met de gebruiken en gewoonten van Thailand. Je leert bijvoorbeeld de Thaise keuken goed kennen. Dat doe je onder andere door zelf te gaan koken op een unieke locatie midden in de natuur. Natuurlijk is het af en toe ook gewoon tijd om heerlijk te ontspannen en met een drankje aan het zwembad te liggen!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen