menu

In the heights

In The Heights speelt zich af in Washington Heights in Manhattan. Het is een echte, pure musical over een bruisende wijk vol Latijn-Amerikanen die leven, dromen, werken en liefhebben. Het verhaal strekt zich uit over drie dagen uit het leven van de hoofdpersonages.

In the Heights Affiche

Een jong meisje keert terug naar huis na een jaar op de universiteit en moet bekennen aan haar ouders dat de studietoelage lang niet genoeg is om de kosten van de studie te betalen. Daarom besluit ze haar studies niet af te maken en thuis te blijven.

Rond die bekentenis draait het hele verhaal. De cast is jong en extreem getalenteerd. Dat leverde In The Heights in 2009 dertien nominaties voor de Tony Awards op, waarmee het meteen de revelatie van het musicalseizoen werd. De soundtrack bevat hiphop, salsa, merengue en soul.

In the Heights Choreo

De musical wordt ook verfilmd in 2010 door Kenny Ortega. Hij is de regisseur van de even succesvolle reeks Highschool Musical. Als u een avondje wild entertainment met spetterende muziek, sterke vertolkingen, een jonge ongeremde cast in een schitterende zaal wil, dan weet je dat je tickets voor In The Heights in het Richard Rodgers Theatre al lang geboekt moesten zijn.

Het is een van die musicals op Broadway waarmee u gewoon niet kunt missen. Ze zal de zaal, jezelf incluis, in brand steken. Achteraf zul je zelf nog je benen willen uitschudden op een dansvloer in New York. Je bent dus gewaarschuwd!

In the Heights Cast

Pik eens een show of musical mee.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen