menu

Hotel Creta Maris Beach Resort

Een vakantie in een vijfsterren all inclusive resort? Dat houdt in dat je volledig afgesloten wordt van de eigenheid van het gastland? Dat je helemaal opgeslokt wordt in een vakantiefabriek? Wie daarvan uitgaat, vergist zich gruwelijk wanneer we het over Hotel Creta Maris Beach Resort hebben. Creta Maris bevindt zich op Kreta en is Kreta. Het resort simuleert een typisch Kretenzisch dorpje met witgekalkte huisjes, kronkelende paadjes en weelderige bomen en bloemen tussen de huizen en langs de paden. Het hotel bewaakt en bewaart met de grootste zorg de traditionele, lokale cultuur.

Creta Maris Beach Resort boven

Te midden van deze authentieke Kretenzische sfeer baden de gasten in alle moderne luxe en comfort. De fris ingerichte bungalows met geluidloze airco zorgen voor een ongehinderde nachtrust. De uitgebreide sportmogelijkheden, wellnessfaciliteiten en animatie-initiatieven maken van elke dag een feest. Bovendien zijn er maar liefst 6 zoetwaterzwembaden en is het strand vlakbij. Het gezellige centrum van Hersonissos ligt op wandelafstand van het resort. Creta Maris Beach Resort is bovendien uitermate kindvriendelijk: 7 kinderzwembaden met glijbanen, de miniclub, het professionele animatieteam, …

Creta Maris Beach Resort zwembad

Creta Maris Beach is een dorp op zich met diverse restaurants en bars. Je verblijft op basis van een veelomvattende all inclusive formule. In de twee buffetrestaurants en de vier à-la-carterestaurants worden de smakelijkste gerechten met verse, lokale ingrediënten geserveerd. De bediening is vriendelijk en ongedwongen. Het gehele hotel en het strand liggen er netjes bij en worden goed onderhouden. Wie voor Creta Maris Beach kiest, gaat voor een stijlvolle, ontspannen en authentieke zonvakantie.

 

Meer info

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen