menu

Een hippe trip met de e-bike

De e-bike is tegenwoordig helemaal hip! Vele mensen genieten van trips op de elektrische fiets. Fietsvakanties maken daardoor ook een opmars. Bij de reisorganisatie Zuiderhuis kun je vele fietsvakanties door heel Europa boeken. Als er een e-bike graad bij de fietsvakantie wordt vermeld, is het huren van een kwalitatief goede elektrische fiets op de locatie mogelijk. Het fietsen met een elektrische fiets is makkelijker dan met een standaard fiets. Het is over het algemeen minstens een niveau makkelijker dan voor de normale fiets wordt aangegeven in de brochure. Ondanks dat je nog steeds moet trappen op de fiets, hoef je door de hulp van de elektrische motor minder inspanning te verrichten. Hellingen worden hierdoor zeer gemakkelijk. Dit zorgt ervoor dat lastig te bereiken routes voor iedereen te doen zijn. De batterij van de elektrische fiets is geschikt voor de voorgeschreven dagroute. ’s Avonds is het bij de overnachtingslocatie mogelijk om de e-bike op te laden voor de volgende rit.

© Zuiderhuis.be

Door heel Europa met de fiets
De reisorganisatie Zuiderhuis biedt verschillende fietsvakanties aan door heel Europa. Je kunt bijvoorbeeld een gezellige familievakantie boeken in Denemarken. Tijdens deze achtdaagse fietstocht in Noord-Seeland kom je langs de stad Kopenhagen, die zeer fietsvriendelijk is. Denemarken beschikt over prachtige lange kusten met zandstranden. Ideaal om even af te stappen voor een verkoelende duik. Bovendien kun je je laten betoveren in de sprookjesachtige kastelen die je onderweg tegenkomt.

Ga je liever dichter bij huis op vakantie? In Duitsland zijn ook vele mooie fietsvakanties mogelijk. In het Altmühltal fiets je door schitterende natuurlandschappen langs de Altmühl-rivier. Dit gebied staat bekend om zijn culturele rijkdom en verkeersarme wegen. Onderweg kom je langs het historische Regensburg, Rothenburg ob der Tauber en de abdij van Weltenburg. Deze fietsvakantie is zeer geschikt voor kinderen. Wil je er zeker van zijn dat het weer op de vakantie waarschijnlijk geen parten speelt? Dan is een fietsvakantie langs de Middellandse Zee een goed idee. De reisorganisatie biedt meerdere fietsvakanties aan in landen als Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje. Het warme klimaat zorgt voor een goede sfeer tijdens de vakantie! In Frankrijk kun je bijvoorbeeld fietsen aan de Côte d’Azur. Of wat dacht je van fietsen in de Toscaanse heuvels van Italië? Zoals je ziet zijn er zeer veel mogelijkheden voor een geweldige fietsvakantie in Europa.

© Zuiderhuis.be

Zeer ervaren en professionele reisorganisatie
Zuiderhuis is een zeer betrouwbare Belgische reisorganisatie die al vele jaren vakanties aanbiedt. De reisorganisatie is 100% Belgisch. De reisorganisatie biedt vooral actieve vakanties aan. Het kan gaan om wandelvakanties, groepstochten of fietsvakanties. Kwaliteit, expertise en kleinschaligheid staan voorop. De reisorganisatie kiest voor een persoonlijke aanpak en een uitstekende service. Het is daarom mogelijk de reis compleet op maat samen te stellen. Wil je meer informatie over de fietsvakanties van deze reisorganisatie, of wil je meteen een van de fietsvakanties boeken? Bekijk dan zeker hun website.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Toscane? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen