menu

Met Harry Potter op 15-daagse rondreis door Dorset, Somerset en Londen

Pharos Reizen biedt vele verschillende rondreizen aan, die in verschillende thema’s onderverdeeld worden. Zo heeft het reisbureau ook rondreizen die geheel in het teken staan van kinderboekenhelden, voor volwassenen en voor kinderen. De 15-daagse rondreis door Dorset, Somerset en Londen valt ook onder dit thema rondreizen. Deze rondreis staat namelijk in het teken van de wereldberoemde kinderboekenheld Harry Potter.

© Wikimedia Commons

Met de kids naar Zweinstein
Zijn jouw kinderen groot fan van Harry Potter en vind jij de boeken over deze kinderboekenheld eigenlijk ook heel leuk om te lezen? Dan is deze 15-daagse rondreis echt iets voor jouw gezin. Door deze rondreis te maken, krijg je de mogelijkheid om met de kinderen door de magische gangen van Zweinstein te dwalen. Ook breng je een bezoekje aan het station met perron 9 ¾, waar Harry Potter de trein naar zijn toverschool neemt. Een geweldige rondreis, zeker als je groot liefhebber bent van Harry Potter.

Van de Engelse westkust naar de zuidkust
Tijdens de 15-daagse rondreis van Pharos Reizen, kom je uiteraard niet alleen in de wereld van Harry Potter. Zo reis je van de westkust naar de zuidkust van Engeland, om vervolgens door te reizen naar Londen. Tijdens de gehele reis kom je op bestemmingen die iets met Harry Potter te maken hebben, maar je ziet ook vele andere geweldige bezienswaardigheden. Verder geniet je tijdens de hele rondreis van de prachtige groene omgeving van Engeland, zodat je ook echt kennis kunt maken met dit land. En omdat je meerdere dagen in iedere stad verblijft, kun je de omgeving van alle steden goed ontdekken. Je hoeft niet te haasten om naar de volgende bestemming te gaan, maar hebt alle tijd om Engeland echt te ontdekken.

© Pharos Reizen

Wat de rondreis door Engeland verder zo bijzonder maakt, is dat je in unieke accommodaties mag slapen tijdens de reis. Zo slaap je niet de hele reis in saaie hotels of appartementen, maar overnacht je ook in diverse drie- of vierkamerstacaravans. De eerste zeven nachten slaap je op vakantiepark Burnham-on-Sea in een drie- of vierkamerstacaravan, daarna overnacht je vier nachten op vakantiepark Littlesea in een drie- of vierkamerstacaravan en daarna slaap je drie nachten in het Hampton by Hilton Hotel in Croydon. Vind je het leuk om een keer ergens anders te slapen tijdens jouw rondreis, dan past deze avontuurlijke rondreis zeker bij jou.

De reisperiode
De Harry Potter rondreis wordt aangeboden in de periode 6 april tot en met 31 oktober 2017. De laatste vertrekmogelijkheid van deze rondreis is 16 oktober 2017. Belangrijk om te weten: je kunt deze rondreis enkel starten op een maandag. Dit betekent dat je voor de Harry Potter rondreis altijd op een maandag moet vertrekken en 15 dagen later terug komt. Wil jij deze rondreis graag maken met jouw gezin? Bekijk dan de beschikbaarheid van de Harry Potter rondreis en boek deze reis op de datum dat jij graag naar Engeland wil vertrekken.

© Wikimedia Commons

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Londen? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen