menu

Harlem sunday morning gospel tour

Een van de meest uitzonderlijke tours die u kunt doen in New York is zonder twijfel de “Harlem Sunday Morning Gospel Tour”. De naam verraadt het al grotendeels: op zondagmorgen door Harlem trekken en gospeloptredens bijwonen. Een betere manier om wakker te worden, is er niet.

Harlem Gospel Solo

Harlem is een van de meest levendige gebieden van New York en dat komt grotendeels door de diversiteit in de stad. Tijdens de tour woon je een zwarte mis bij en ontdek je de kracht die gospelmuziek kan hebben. Beter dan een kop koffie op zondagmorgen!

Onderweg leer je bij over het ontstaan van Harlem, de hele geschiedenis, hoe hier muziek- en kunststijlen ontstonden, enzovoort. Je bezoekt ook een aantal interessante attracties waaronder The Cotton Club en het legendarische Apollo Theatre.

Je kunt bij je gospeltour ook nog een brunch nemen. Dan eet je Soul Food, de zwarte pikante keuken die de laatste tijd weer zeer geliefd wordt in de Verenigde Staten.

Harlem Gospel Koor

Je wordt in het hotel opgepikt, er is gratis drank voorzien en meer dan vijf uur lang word je dus onderwezen in het verleden en het huidige bruisende leven van Harlem. Ondertussen kun je ook nog brunchen.

De prijs voor een semi-daguitstap valt reuzengoed mee. 40 dollar en 72 dollar voor tour mét brunch. Sla dit zeker niet over. Zet je vooroordelen over Harlem overboord en duik kopje onder in de levendigste wijk van New York.

Ontdek ook de andere Tours in New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen