menu

Harlem soul food and jazz evening tour

Een avondje soul en jazz in Harlem. Het lijkt iets uit de films of boeken, maar het is echt mogelijk. Meestal ontbreekt je de kennis van goede restaurantjes en de betere optredens, maar met deze tour is dat geen zorg meer.

Harlem Muziek Sax

Ga wandelen met de gids door Harlem, ga soul food eten en sluit af met een swingend jazzoptreden in de befaamde Harlem Club. Geen betere manier om het diverse, bruisende en muzikale Harlem te ontdekken. Want Harlem is werkelijk de broeihaard van jazz, soul en bebop.

In het Apollo Theatre speelden de grootste artiesten zoals Duke Ellington, Charlie Parker, Ella Fitzgerald en James Brown. Tijdens de tour vertelt de gids je alles over alle facetten van het leven en de rijke geschiedenis van Harlem. Je eet soul food, een Afro-Amerikaanse keuken (met ribbetjes, macaroni, vis en kaas) die weer helemaal populair wordt, en duikt daarna in het swingende nachtleven. In de Harlem Club word je getrakteerd op een gratis optreden en gratis drank.

Harlem Muziek Jazz

Wie de tour op maandag neemt heeft het geluk nog een eindje te kunnen naswingen in de gerenommeerde Cotton Club, met of zonder de danslessen die er worden aangeboden.

Vijf uur lang op stap door Harlem met een vriendelijk gids-weetal, goed gegeten en serieus gezweet, maar vooral: veel genoten. Deze tour is zeker aan te raden.

Ontdek ook de andere Tours in New York.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen