menu

Frankfurt ontdekken? Vanuit het Hilton Hotel

Frankfurt is zonder enige twijfel één van de knapste steden van Duitsland om als toerist aan te doen. Geschiedenis, moderniteit, cultuur en de beste voorzieningen gaan hier hand in hand om een leuke ervaring te creëren voor iedere toerist. Als je van plan bent om deze prachtige stad met een bezoekje te vereren is een goede optie qua verblijfplaats zeker en vast het Hilton hotel pal in het hart van deze historische stad.

© Reisfanaten.be

© Reisfanaten.be

 

De locatie

Het Hilton Frankfurt City Centre hotel kan je, zoals de naam al enigszins doet vermoeden, terugvinden in het hart van de stad. Op slechts een minuutje wandelen van de populairste winkelstraat van de stad en op een steenworp van enkele van de stadsparken die voor het nodige groen zorgen. Niet zeker wat je allemaal wilt bezoeken? Zie je even door het bos de bomen niet meer? Dan staat het gastrelatieteam van het hotel voor je klaar met de beste tips en must-see locaties van de stad.

Faciliteiten

Culinair
Naast de kamers en de kwaliteit die je sowieso mag verwachten van de naam Hilton huist het hotel ook het gerenommeerde Pacific Colors restaurant waar je heerlijk lokaal kan tafelen. Afhankelijk van het seizoen worden de menu’s uiteraard aangepast maar zeker is dat lokale specialiteiten en ingrediënten de boventoon voeren. Hierbij kan je een mix verwachten tussen traditionele gerechten en gerechten met een moderne twist. Liever een terrasje doen? Het “Terras aan het park” is aangrenzend aan het hotel en heeft een fantastisch live-cooking station. Zin in een gin-tonic? De loungebar Vista heeft hem al voor je klaargezet.

 

Andere
Naast deze culinaire hoogstandjes mag je ook een healthclub, een binnenzwembad, massages, gezichtsbehandelingen en roomservice verwachten. Voor de echte sportfanaten: er is een fitnessclub in het hotel aanwezig en het nabij gelegen park leent zich perfect voor een joggingtocht.

Zakelijk
Het Hilton Frankfurt City Centre hotel leent zich als geen ander tot de organisatie van evemeneten en voor vergaderingen. Er zijn maar liefst 16 zalen in het hotel aanwezig die plaats bieden aan zomaar even 585 personen. Daarnaast is er ook een buitenterras of het Gartenhaus in het nabijgelegen park dat gehuurd kan worden. Bovendien staat het team van het Hilton hotel zelf je bij met de organisatie van eender welk evenement.

Even het hotel uit

Het Hilton Hotel ligt in het centrum van Frankfurt. Het spreekt dan ook voor zich dat zo goed als alle bezienswaardigheden van de stad op wandelafstand te vinden zijn. Het oude operagebouw is slechts 5 minuten wandelen verder. Waan je meteen in vervlogen tijden of pik gewoon een prachtige show mee. De befaamde Goethestrasse, de museumoever, het gemeentehuis en de Dom van Frankfurt zijn nauwelijks verder. Ideaal dus om je enkele dagen te verliezen in de praal en pracht van Frankfurt. Vergeet alvast de camera niet en boven alles: geniet ervan!

Gegevens

Hochstrasse 4
60313 Frankfurt am Main
Duitsland
Telefoon: +49 (0) 69 133800
E-mail: info.frankfurt@hilton.com
Website: www.hilton.com

Ontdek meer

Onze vakantie in Hessen
Onze hotels in Hessen
Onze uitstappen in Hessen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen