menu

Even over de grens naar Canada

We bezoeken eerst de Amerikaanse zijde van de Niagara Falls en het Niagara Falls State Park. Daar sta je boven de rivier en zie je hoe deze zich naar beneden stort.

Niagara Falls Avond

Om de waterval echter in zijn totaliteit te kunnen zien, steken we de grens over naar Canada. Na een simpele paspoortcontrole en een stempel rijker zijn we in Canada. Daar fotograferen we uitgebreid het in nevel gehuld witte gordijn van de American Falls en de Horseshoe Falls.

Wie nog een closer contact wil met de watervallen, kan zich als haringen in een ton laten vervoeren op een schip dat tot aan de voet van de waterval vaart. Wij bedanken voor deze dure excursie “Maid of the Mist”. Wie midden op die boot staat ziet namelijk letterlijk zijn boottochtje in de mist opgaan. Je laten natregenen door de nevel die de waterval produceert, kan je ook van aan de waterkant.

Niagara Falls Lucht

Na ons bezoek rijden we nog even door het Canadese centrum waar casino’s, kermistuigen en andere commerciële attracties de mensen trachten te amuseren. We houden hier echter verder geen halt en zetten in de namiddag onze tocht verder richting New York, waar we deze vakantie zullen afsluiten.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen