menu

Eurostar

De hogesnelheidstrein Eurostar zorgt via de Kanaaltunnel voor directe verbindingen tussen België en Frankrijk en België en Londen. Als sinds 1994 brengt Eurostar zijn reizigers op een comfortabele manier van het ene naar het andere stadscentrum. Vandaag is het aanbod van Eurostar zeer uitgebreid. Meer dan 100 Europese steden via Brussel, Parijs en Rijsel naar Londen zorgen voor onvergetelijke reizen.

Via de website kan u erg makkelijk een treinticket boeken. Reist u graag in Standard klasse, Standard Premier of Business Premier klasse? Voor ieders wensen en budget is er een mogelijkheid. Elke klasse krijgt het beste comfort en een vriendelijke bediening. Kwaliteit vormt de rode draad door het aanbod van Eurostar.

Dagelijks heeft Eurostar enkele mooie speciale aanbiedingen klaarstaan voor u. Goedkope treintickets, korting op een combinatie treinticket + hotel, een promotie voor het bezoek van een expo in Londen of Parijs … het zijn maar enkele van de mogelijkheden.

????????????????????????????????????????????????

Londen is één van de populairste citytripbestemmingen en Eurostar brengt u er graag heen. En dat op een snelle manier. Als u vertrekt in Brussel-Zuid, staat u over 2 uur en 10 minuten al in Londen! U kan natuurlijk ook vertrekken vanuit andere stations. Voor u vertrekt, checkt u best een half uur op voorhand in. Aan boord wordt u verwend door het vriendelijke personeel met heerlijke hapjes en drankjes. Reizen met de trein was nog nooit zo fijn!

eurostar subway

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen