menu

Ellen’s Stardust Diner New York

Alles aan Broadway blinkt en schijnt dat het een lieve lust is. Zelfs de restaurants. Wie geen geld of zin heeft om een hele Broadwayshow uit te zitten, of wie gewoon honger heeft, moet zeker binnenspringen bij Ellen’s Stardust Diner.

Ellen's Stardust Diner Gevel

Vanaf het ogenblik dat de deuren opengaan tot het moment dat je weer op de stoep van Broadway staat ben je even in een andere tijd. Het restaurant katapulteert je weer naar de swingende jaren vijftig, toen Elvis, Jerry Lee Lewis en Little Richard nog de plak zwaaiden.

Een van de muren is behangen met Rock ’n Roll memorabilia die je krasse grootouders zullen doen glimlachen. Je wordt bediend door serveersters en obers die recht uit de fifties lijken te komen. En die altijd glimlachen en zelfs van tijd tot tijd op het podium springen om live een rock ’n roll nummer te brengen. Dan gaat de tent in de fik. Tijdens het eten kun je trouwens een vintage film in zwart-wit volgen op groot scherm.

Ellen's Stardust Diner Binnen

Gaan eten bij Ellen’s Stardust Diner is dus een hele belevenis op zich. De kwaliteit van het eten is zeer goed, de prijs aan de hoge kant, maar je krijgt waar voor je geld. Voor hetzelde geld vind je misschien een restaurant waar je je menu aan de toiletdeur moet opeten. Hier word je tenminste geëntertaind zoals het Broadway past. En als je het eten niet lekker vindt, dan is er nog altijd genoeg show om de avond goed te maken. Reserveren op voorhand is dus een must.

Ellen's Stardust Diner Interieur

Lees hier nog meer praktische info en weetjes over New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen