menu

De beste wellness voor jou op vakantie

Tegenwoordig draait alles om een leven vol gezonde daden voor het eigen lichaam. Superfoods, smoothies en yoga zijn door de jaren heen razend populair geworden onder zowel jongeren als ouderen. Naast ons drukke leven is het uiterst belangrijk goed te zorgen voor je lichaam. Daar hoort gezonde voeding bij, maar zeker ook beweging en ontspanning. Zo groeit ook de markt van gezonde alternatieven. Denk hierbij aan saladbars in de steden, yogapraktijken aan huis en natuurgeneeskundige adviezen. Daarnaast is tussen alle werkgerelateerde afspraken ontspanning ook van groot belang. Af en toe even achterover hangen, een warm bad nemen of genieten van de warmte van de zon. Op vakantie begeef je je dan ook graag in het wellnesscentrum, waar ontspanning op het diepste niveau bereikt kan worden.

Wellness & Hotel Thermen Bussloo
© Hotelspecials.be

Ontspannen in de buurlanden

Voor een heerlijk wellnessweekend ga je naar Wellness & Hotel Thermen Bussloo in Nederland. Dit nieuwe hotel bevat veel saunafaciliteiten en diverse baden. Er is ook de mogelijkheid om een heerlijk boswandelingetje te maken of onder een koud wijntje bij het meer bij te praten. Wil je er even tussenuit? Dan kun je het Paleis Het Loo bezoeken of lekker shoppen in een van de grote, nabijgelegen steden.

Iets zuidelijker in Nederland ligt het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent. In de Van der Valk-style is dit moderne hotel gericht op het culturele en historische Nijmegen, waarnaar een uitstapje een grote aanrader is. Om dit nog makkelijker te doen, zijn scooters en fietsen bij het hotel zelf te huren. Hiermee kun je naar het Valkhof museum, het Kronenburgerpark en de Waalkade die vele café’s met terrasjes bevat en uitzicht biedt op voorbijvarende boten.

Arcadia Hotel Dusseldorf
© Hotelspecials.be

Genieten van de gezelligheid en de drukte rond de kerstmarkten in de winter, dat kun je in de wellnesshotels in Duitsland. Vanuit het Arcadia Hotel Düsseldorf snuif je authentieke Duitse sferen op tijdens een wandeling in de bossen. Binnen de twintig minuten ben je met de auto in het stadshart van Düsseldorf om de gezellige sfeer van de kerstmarkt te beleven. Daarnaast heeft de stad ook veel historische bouwwerken, culturele trekpleisters en shopgelegenheden te bieden.

Wellness in eigen land

Toch liever een wellnessweekend in het knusse thuisland? Aan de Belgische kust vind je Royal Astrid in Oostende. Zowel het strand als het levendige centrum liggen op loopafstand.

Zoek je naar een geprezen spa in België, dan moet je aankloppen bij het Radisson BLU Blamoral Hotel in de Ardense bossen. Met een award voor beste hotel in de Ardennen kun je naar hartenlust genieten van de rust, de natuur en de thermale bronnen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen