menu

De Beierse weelde van hotel Bachmair Weissach

Het gebied rond de Tegernsee in de Beierse Alpenregio is met schoonheid bevangen. De regio heeft een indrukwekkend aanbod van natuurlijk schoon dat uitstekend te verkennen is, ook met kinderen. Rottach-Egern is de plek waar de beste gastronomie wordt aangetroffen. Hier zijn sterrenrestaurants te vinden, topkoks, exclusieve kuuroorden en de beste hotels. Hotel Bachmair Weissach is hier een sprekend voorbeeld van. Subtiele luxe wordt vermengd met de Beierse gastvrijheid.

De Beierse weelde van hotel Bachmair Weissach a

© Reisfanaten.be

Een subliem verblijf
Verblijven in deze Beierse Alpenregio is een waar genot. De omgeving trakteert op een feilloze en fraaie natuur. Het Bachmair Weissach streeft hetzelfde na. Het is een veelzijdig hotel dat toch een intieme sfeer weet te creëren. Met faciliteiten van de hoogste standaard en een bijzonder hoogwaardige wellness-mogelijkheid is dit de plek die inspireert en het prettige leven viert. Het is een modern vormgegeven hotel met veel ruimte en ontspanning. Dit 19e eeuwse gebouw heeft al vele gasten mogen ontvangen. Het is ook een geroemde plek om haar inspirerende conferenties.

Het gebied
De Tegernsee is één van de mooiste meren van Duitsland. Het wordt omringd door bergen die in de winter dienst doen als kwalitatieve ski-pistes, zoals Oedberg. Het meer is ontstaan uit een gletsjer uit de ijstijd en is het reservoir voor verschillende beekjes en stromingen uit de omgeving. Deze Alpenregio is erg bijzonder om de vruchtbare heuvels en de weidse dalen. Het is niet vreemd dat dit een populaire plek is onder paragliders. Wandelaars komen hier volledig aan hun trekken; de omgeving is zeer fraai, met uitzichten die sprookjesachtig aandoen. Vele beschikbare routes laten het beste van de regio zien en laten elke bezoeker verwonderd achter van de fantastische uitzichten.

De Beierse weelde van hotel Bachmair Weissach b

© Reisfanaten.be

Bezienswaardigheden
Uiteraard is de natuur in de omgeving van Rottach-Egern en het meer één grote bezienswaardigheid. Echter is er meer te beleven in de omgeving. Zo is er het Benedictijnenklooster in het dorpje Tegernsee. Het was de zomerresidentie van Maximiliaan I. Het Markus Wasmeier Freilichtmuseum is een boerderij, maar tevens een wintersportmuseum. Het toont het leven van boeren in de afgelopen eeuwen. Natuurlijk zijn er ook vele kerken te bezoeken. St. Sixtus, St. Martin en St. Leonhard zijn kerken met een bijzondere architectuur. Slot Ringberg is een fabelachtige plek voor een prachtig uitzicht over de Alpenregio. Dit kasteel in Renaissance-stijl gebouwd, is een stijlvolle plek met een adellijke ambiance.

Een overdadige accommodatie
Hotel Bachmair-Weissach is een voortreffelijke uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. De schilderachtige dorpjes liggen nabij en de natuur is direct toegankelijk. Ook het bruisende München ligt slechts op 50 kilometer. Het verblijf garandeert exclusieve hotelkamers, een hoge mate van klantvriendelijkheid en verrukkelijk slaapcomfort op kwaliteit bedden. Met een kinderspeeltuin, een binnenbad, een kapper, een stomerij en een spa met uitstekende service is dit een plek om volledig in de watten gelegd te worden. Ook zijn er voldoende sportieve opties, zoals het beoefenen van tennis en fitness. Dit Beiers authentieke tophotel laat elke gast proeven van het beste wat het land te bieden heeft.

De Beierse weelde van hotel Bachmair Weissach c

© Reisfanaten.be

Meer informatie
Adres: Wiesseer Str. 1, 83700 Weißach (Rottach-Egern), Duitsland
Telefoon: +49 8022 2780

Lees meer

Reisverhaal München
Bezienswaardigheden München
Hotels in München

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen