menu

Daguitstap Plopsa Indoor Coevorden

Is het niet zo’n mooi weer buiten? Maar heeft u toch geen zin om de hele dag op de bank te hangen met de kinderen? Plopsa Indoor Coevorden brengt de redding! Dit overdekte pretpark telt maar liefst 23 leuke attracties. Zowel voor de allerkleinsten als voor het hele gezin.

Niet bang van een beetje actie en snelheid? Dan zijn “Anubis’, “de Wickiebaan” en “de woeste zee” echt iets voor u! Kan u wel een spatje water verdragen? Leef u dan uit in de bootjes, op het vlot of aan de leuke dansende fonteinen. Andere topattracties zijn onder andere de snelle vuurtoren, de scheve schuit en de vliegende fietsen. Even bekomen van alle spanning doet u in het theater.

anubis

Daar ontdekt u ook de leukste shows met Studio 100-figuren in de hoofdrol. In juli en augustus beleven Maya de Bij, Filip en Willie bijna elke dag een ongelooflijk avontuur. In oktober en november is het gezellig griezelen met Wickie. Maar ook met Kerst is deze dappere viking van de partij. Bumba en Bumbalou staan elke dag paraat voor een leuke show.

bumba show

Van al die actie, krijgt u vast honger. Ook dat is geen probleem. De Mega Mindy Bar staat voor u klaar met een snelle snack of menu. Het Plopsarestaurant biedt dan weer plaats voor traditionele gerechten, soep, belegde broodjes … Snoepers gaan best naar de vikinghut van Wickie. Geniet van een ijsje, suikerspin en verfrissende frisdrank.

mega mindy bar

En het beste moet nog komen… Plopsa Indoor Coevorden zorgt ervoor dat uw kroost eindelijk al haar helden kan ontmoeten. Elke dag kunnen ze er terecht voor een meet & greet met hun favoriete Studio 100-personage. Een foto samen met Plop, een knuffel geven aan Bumba, een stoere pose aannemen met Wickie… alles kan! De infoborden in het park vertellen waar u hen kan vinden.
Tip voor een extra leuke dag: kinderen die jarig zijn (t.e.m. 11 jaar) mogen gratis binnen!

meet maya

Contact
Plopsa Indoor Coevorden
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen
Tel: +31 (0)524 52 33 80
Fax: +31 (0)524 22 53 11
Fax Reservaties: +32 (0)58 42 02 45

Tickets
< 85cm: gratis
≥ 85cm-1m: € 9,99
≥ 1m: € 18,50
senior 70+: € 9,99
Personen met een handicap: € 13,50
Parking: € 6,00

Avondticket: 3 uur voor sluiting van het park geldig
(Tijdens laatavondopeningen geldig vanaf 17uur): € 12,00

Boek hier je tickets met korting!

Openingsuren en de meest recente informatie kan u terugvinden op de website www.plopsa.be

Tip: wij hebben dit park bezocht samen met een verblijf in het daarnaast gelegen Center Parcs de Huttenheugte.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen