menu

Daguitstap Dierenpark Emmen

Klaar om één van de meest populaire dierentuinen in Nederland te verkennen? Dierenpark Emmen neemt u mee op een bijzondere reis door 6 continenten. Schrik niet: tussen de wilde dieren en u liggen enkel loopgraven. Het lijkt of u de dieren in het wild bewondert. De zebra’s, pinguïns, flamingo’s … waren nog nooit zo dichtbij! En kent u De Drommedaar al? Dit is geen nieuwe diersoort maar de naam van een gezellig restaurant. In 2012 volledig verwoest door een brand maar nu dé ideale plaats om even uit te rusten. En lekker te eten natuurlijk.

Dierenpark Emmen

Weet u wat Dierenpark Emmen ook zo bijzonder maakt? Ook als het regent, is hier een heleboel te beleven. Maar liefst 17 000 m² van het park is overdekt. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Biochron. Dit museum vertelt u alles over de geschiedenis van het leven op aarde. Maar ook de vlinders, haaien en vissen in de aquaria kijken uit naar uw bezoek. Net als de pinguïns van de pinguïnschool. Daarnaast kan u ook het Afrika- en Aziëhuis en AmeriCasa ontdekken. Of kies voor een nieuwe uitdaging: Animal Experience. Deze 3D-wereld laat u kennis maken met het dierenrijk op een wel heel bijzondere manier. U komt ogen, oren en handen te kort!

dierenpark emmen-

En dan hebben we het nog niet gehad over speelexpeditie Yucatán! Deze expeditie is vooral geschikt voor bezoekers van 5 t.e.m. 13 jaar. Zij kunnen hier een hele dag spelen, klimmen, glijden en varen op de meest bijzondere locaties. Wat dacht u van Afrikaanse boomhutten en een bijzondere piramidetempel? Het avontuur begint in de kajuit van een gestrand schip… Spannend! Ouders en grootouders kunnen alle avonturen volgen vanuit restaurant Patio.

dierenpark emmen

Heeft u al zin gekregen in een leuk dagje Dierenpark Emmen? Let dan wel even op: door de uitbreiding van het park heeft het nu 2 locaties. Dierenpark Emmen Centrum is de thuis van alle dieren. In Dierenpark Emmen Es wacht de speelexpeditie Yucatán op u. Een dagkaart voor het dierenpark geeft u toegang tot het park en de speelexpeditie. Maar u kan ook enkel kaarten kopen voor de expeditie. Tip: online krijgt u korting op uw toegangskaart voor Yucatán.

Tarieven Dierenpark Emmen
0 t.e.m. 2 jaar: gratis
3 t.e.m. 9 jaar: € 20,50
10 t.e.m. 64 jaar: € 23,00
65+: € 21,00
Bezoekers met een handicap: € 21,00
Groepen vanaf 20 personen: € 21,00

Entreekaart Yucatán
3 t.e.m. 18 jaar: € 9,50
19+: € 5,50

Adres
Locatie Centrum
Dierenpark Emmen
Hoofdstraat 18
7811 EP Emmen

Locatie Es (Speelexpeditie Yucatán)
Dierenpark Emmen
Ermerweg 30
7812 BG Emmen

Let op: het navigatieadres voor Parkeerterrein Zuid is Ermerweg 28

Voor openingsuren en de meest recente informatie, kan u terecht op de website www.dierenparkemmen.nl

Tip: wij hebben dit park bezocht samen met een verblijf in het daarnaast gelegen Center Parcs de Huttenheugte.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen