menu

Brooklyn Heights Promenade New York

Om eventjes te relaxen in New York hoef je geen dure sauna’s, massagesalons of yogaruimtes op te zoeken. Je vindt rust en natuur genoeg op de Brooklyn Heights Promenade. Een mooie groene strook langs het water van East River en in de schaduw van de befaamde Brooklyn Bridge. Ideaal om even uit te rusten na de verkwikkende wandeling over de grote hangbrug.

Brooklyn Heights a

© Pixabay.com

Sinds 1950 kun je hier kuieren langs het water, languit liggen in het gras, wandelen met de hond of spelen met de kinderen. Truman Capote, Bob Dylan en Marily Monroe woonden in de aanpalende wijk Brooklyn Heights en ze hadden gelijk.

De gemakkelijke zitbankjes, de stilte – uniek voor een metropool – en de ontspannen sfeer zorgen ervoor dat je hier graag terugkomt. Het is ook het perfecte vertrekpunt voor een dagje sightseeing in Brooklyn.

Brooklyn Heights b

© Pixabay.com

Aan de noordkant van de Promenade kom je uit op de Brooklyn Bridge. Aan de zuidkant begint de gezellige wijk Brooklyn Heights waar bovenvermelde sterren leefden. Het uitzicht op New York vanaf de Promenade is trouwens adembenemend. Dat hebben de straatartiesten ook door: je kunt je op canvas laten vereeuwigen met de skyline op de achtergrond.

In de buurt vind je trouwens heel wat goedkope restaurantjes en winkeltjes. Ook de schaarse betaalbare huizen van New York vind je hier. Wedden dat je stiekem zult wegdromen naar een klein stekje aan de Brooklyn Heights Promenade?

Ontdek nog meer bezienswaardigheden in New York.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen