menu

Bijzonder winteravontuur in Kemijärvi

Een vakantie naar Lapland spreekt voor veel mensen nog steeds tot de verbeelding. Even helemaal tot rust komen in het uiterste noorden van Europa waar het leven nog veel simpeler lijkt te zijn als in onze drukke maatschappij. Midden in de natuur genieten van alles om je heen, het reisgezelschap, de stilte en natuurlijk alles wat er te beleven valt. Bij Zuiderhuis zijn er meerdere reizen naar deze regio te boeken. Vooral Kemijärvi valt bij veel mensen goed in de smaak. Boek naar dit prachtige plaatsje de reis die het beste bij je past en geniet van de natuur, de talloze sportieve activiteiten en de rust!

© Zuiderhuis.be

Hotel aan het meer
Kemijärvi is een rustig plaatsje, midden in de natuurpracht waar Lapland bekend om staat. Het ligt ongeveer een uurtje rijden ten noorden van Rovaniemi en vrijwel het hele jaar door ligt de omgeving bedekt onder een indrukwekkend pak sneeuw. Tel daarbij het heuvelige landschap en je komt op een prachtige omgeving waar je ook nog eens van alles beleeft! Een ander groot voordeel: er heerst vrijwel altijd een haast mystieke rust. Wanneer je een actieve vakantie zoekt, waarbij je toch helemaal tot rust komt, is dit een perfecte optie. Je verblijft in boutique hotel Uitonniemi. Het kleinschalige hotel ligt direct aan een meer en beschikt over zes comfortabele tweepersoonskamers. Iedere kamer beschikt bovendien over privé-sanitair. Er is een afzonderlijk restaurant beschikbaar, waar de maaltijden worden geserveerd. Houd je van totale ontspanning na een dag vol activiteiten? Maak dan gratis gebruik van de ruime sauna die aan het meer ligt. Deze locatie is perfect geschikt voor een vakantie waarbij je ontspanning en relaxen combineert met sportief actief zijn. Als je hiervan houdt, kun je zonder zorgen deze reis boeken.

Activiteiten
Activiteiten in overvloed tijdens de reizen van Zuiderhuis naar Kemijärvi. Het verwondert je wellicht niet dat vrijwel al deze activiteiten met sneeuw en ijs te maken hebben. Maak bijvoorbeeld een bijzondere fietstocht dwars door het sneeuwlandschap of zoek de adrenaline op door te gaan ijsklimmen. De activiteit die je echt niet mag missen tijdens je vakantie in Lapland is huskyrijden. Zonder twijfel een onvergetelijke ervaring waar je thuis niet over uitgepraat raakt. Ook een tocht op een sneeuwscooter behoort vaak tot het programma. Wanneer je liever wat rustigere activiteiten onderneemt, bezoek je bijvoorbeeld de lokale bevolking met hun elanden. Of maak een bijzondere en mooie natuurtocht op sneeuwschoenen.

© Zuiderhuis.be

Kies de reis die bij jou past
Deze locatie behoort tot de meest populaire bestemmingen van Zuiderhuis. Daarom organiseert de reisaanbieder verschillende soorten reizen naar Kemijärvi. Je kunt daardoor de reis boeken die het beste bij jou en je situatie past. Kies je bijvoorbeeld voor een speciaal winteravontuur van 7 dagen voor twintigers of ga je liever met een wat meer diverse groep mee? Of heb je weinig tijd en kies je daardoor het liefst voor een kortere vakantie van vijf dagen op deze haast sprookjesachtige plaats?

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen