menu

5 Musthave gadgets die je reis leuker maken

Welke reisgadgets mogen absoluut niet ontbreken tijdens jouw reis? Uiteraard wil ook jij je vakantie zo onbezorgd mogelijk maken. Welke 5 mogen er pertinent niet ontbreken?

1. Een bottle light

Misschien wel de reisgadget van dit jaar: de bottle light. Echt superhandig om bij je te hebben dit lampje. In een simpele beweging tover je een fles om in een sfeervol tafellampje. Is dat even handig als jullie ’s avonds in het donker voor de tent zitten. Dit lampje heeft de vorm van een kurk en past daarom precies op een wijnfles of bierflesje. Het LED-lampje laad je binnen een uur op via USB. Je kunt hem natuurlijk ook in een USB-lader in het stopcontact steken (als je die hebt natuurlijk) en dan gebruik je hem als simpel bedlampje. Deze gadget weegt zo ongeveer niks en is dus heel gemakkelijk mee te nemen. Ideaal is trouwens dat het lampje niet uitgaat door een windvlaag. Niet vergeten dus!


© Pexels.com

2. Screenprotector

Geen vakantie zonder je smartphone, toch? Het thuisfront moet tenslotte ook op de hoogte blijven van jouw fantastische belevenissen. Af en toe even een status-update, iets posten op social media en uiteraard maak je foto’s en filmpjes van deze onvergetelijke reis. Nu zit een ongeluk in een klein hoekje. Zeker tijdens de vakantie. Soms is een foto net iets mooier als je voor een lastige houding kiest. Met een beetje pech verlies je je evenwicht en daar gaat je telefoon. Een barst in het scherm of misschien zelfs helemaal gebroken. Dit voorkom je eenvoudig door een glazen screenprotector aan te schaffen. Ga je met het gezin op vakantie? Koop dan screen protectors voor alle smartphones van je gezin. Dankzij de 3 verschillende lagen van deze transparante telefoonbescherming zijn alle smartphones goed beschermd.


© Telefoonglaasje.nl

3. Packing cubes

Zeker als je kiest voor een rondreis zijn deze cubes ideaal. Zo orden je je bagage en loop je geen uren te zoeken naar een onderbroek of een schoon shirt. Je neemt een aantal verschillende kleuren en je ziet direct waar je je zwemspullen, toiletspullen, etc. moet zoeken.

4. Powerbank

Op vakantie ben je soms van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat op stap. Veel telefoons halen zo’n lange periode niet meer en dan is een powerbank om de batterij op te laden onmisbaar. Op sommige powerbanks zit een spiegel, lampje en/of kompas. Ideaal als je de weg kwijt bent in het donker!

5. E-reader

Is de vakantie het enige moment waarop jij toekomt aan lezen? Ging er vroeger een stapel boeken mee in de koffer? Dat is tegenwoordig niet meer nodig. Je neemt toch zeker een e-reader mee als handige reisgadget? Natuurlijk kun je boeken lezen op je tablet, maar de batterij van een e-reader gaat veel langer mee. Ook zijn de letters in het felle zonlicht nog prima te lezen.

Dat kan niet meer fout gaan met jouw vakantie. Deze gadgets maken het je extra gemakkelijk. Geniet ervan!

Tags:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen