menu

5 goedkope stedentrips met het vliegtuig

Vijf ideeën voor geweldige, goedkope stedentrips

Als je er even een paar dagen tussen uit wil, is het een goed idee om te kiezen uit goedkope stedentrips. In Europa zijn veel leuke steden om te bezoeken en de meeste steden zijn helemaal niet zo ver weg. Zo ben je in een uurtje al in Londen en kan je in een paar uurtjes in het zonnige Barcelona staan. Ook de prijzen voor vliegtickets zijn over het algemeen erg goedkoop. Een stedentrip is leuk om te doen samen met je geliefde of een goede vriend of vriendin. Wil jij binnenkort een weekendje weg? Lees in dit blog over vijf goedkope stedentrips en laat je inspireren.

© Pixabay.com

Londen

Londen is super dichtbij en dat betekent dat je binnen no-time in Londen kan zijn. Dit maakt een vliegticket naar Londen super goedkoop. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan je al naar Londen vliegen voor een tientje. Londen is een hele hippe stad waar veel te beleven valt. Je kan in Londen geweldig shoppen, musea bezoeken en mooie bezienswaardigheden bekijken.

Berlijn

Berlijn is altijd leuk om te bezoeken. In geen enkele stad in Europa is zo veel te beleven als in Berlijn. Je bent binnen ongeveer anderhalf uur in Berlijn met het vliegtuig en je betaald voor een enkel ticket zo’n vijfentwintig euro. In Berlijn kan je veel musea bezoeken, monumenten bekijken, heerlijk eten en fantastisch uit gaan. Berlijn is een stad waar je nooit op uitgekeken raakt en naar wil blijven terugkomen.

Barcelona

Een andere stad waar je goedkoop heen kan vliegen is het zonnige Barcelona. In zo’n 2,5 uur kan je naar Barcelona vliegen. Voor een enkel ticket betaal je zo’n dertig euro. Barcelona is ook zeker het bezoeken waard. Barcelona is een prachtige stad, met schattige huisjes, heerlijke tapas en een fijn strand. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan een van haar vele mooie parken. Barcelona is een stad waar je uren door heen kan dwalen en kan genieten van haar fijne sfeer.

© Pixabay.com

Boedapest

Boedapest leent zich ook uitstekend voor een weekendje weg. Boedapest is een prachtige stad, vol met mooie gebouwen. Je kan super leuk uitgaan in Boedapest en dan de volgende dag uitbrakken in een van haar vele badhuizen. Je kan in Boedapest ook heerlijk eten in een van haar goedkope eetgelegenheden. In Boedapest zal je je zeker niet hoeven te vervelen. Je kan voor zo’n dertig euro naar Budapest vliegen en bent er in ongeveer 2 uur.

Lissabon

In drie uurtjes vliegen kan je in Lissabon zijn. Lissabon is een dromerige stad vol met trappen en heuvels. Het is een unieke stad die niet te vergelijken is met een andere Europese hoofdstad. Je kan in Lissabon de heerlijkste broodjes en gebakjes eten bij lokale bakkertjes en mooie bezienswaardigheden bewonderen. Lissabon is een stad waar je waarschijnlijk net wat langer zal willen blijven hangen dan je gepland had. Voor een enkeltje naar Lissabon betaal je zo’n vijfendertig euro.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen