menu

5 exotische stranden waar je je verlovingsring kan tonen

Trouwen doe je in principe maar één keer. Het is dan ook logisch dat je van zowel het aanzoek als de bruiloft een bijzondere herinnering wilt maken. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor je aanzoek? In dit artikel geven we een overzicht van de vijf mooiste, meest romantische en meest exotische stranden ter wereld, die dé perfecte plek zijn om je partner te verassen met een verlovingsring!

5 exotische stranden waar je je verlovingsring kan aanbieden

© Pexels.com

Isla Mujeres, Mexico
Isla Mujeres is een eiland voor de kust van Cancun, Mexico. Op dit prachtige eiland vind je niet alleen een azuurblauwe zee, maar ook prachtige witte zandstranden. Op Isla Mujeres vind je meerdere luxe hotels en restaurants aan het strand, maar je kunt er ook voor kiezen om de rust op te zoeken. Zo vind je op het eiland meerdere stranden die uitstekend geschikt zijn voor een romantisch aanzoek zonder al te veel pottenkijkers.

Playa Cas Abao, Curaçao
Playa Cas Abao is een van de weinige zandstranden op Curaçao. Het strand is omringd door riffen, wat zorgt voor een sprookjesachtige sfeer. Daarnaast kun je vanaf dit strand heerlijk snorkelen en genieten van de onderwaterwereld.

Anse Source d’Argent, Seychellen
De Seychellen zijn natuurlijk dé plek voor een exotische en romantische strandvakantie. Het strand Anse Source d’Argent doet hier echter nog een schepje bovenop. Dit exotische strand met palmbomen, junglevegetatie, reusachtige keien, het witte strand en de azuurblauwe zee is namelijk de perfecte bestemming voor een gezellig uitstapje met je partner. Het strand is een van de meest gefotografeerde stranden ter wereld, en het ideale decor voor een aanzoek.

Shell Beach, Australië
Australië is het land om al rondreizend met je partner te ontdekken. Je vindt er natuurlijk meerdere prachtige stranden, maar Shell Beach is extra bijzonder. Dit strand is namelijk volledig gevormd uit witte schelpjes. Misschien niet heel fijn als je ontspannen wilt zonnebaden, maar wel de ideale plek voor het maken van foto’s en het voorbereiden van een bijzonder aanzoek!

Shipwreck Beach, Griekenland
Ben je op zoek naar een exotisch strand iets dichter bij huis? Dan is Shipwreck Beach in Griekenland aan te raden. Dit mooie strand met oud schipwrak is het boegbeeld van Griekenland en zeker de moeite waard om te bezoeken. In de haven van Zakynthos vind je meerdere bootjes die je naar dit prachtige strand kunnen brengen. En de kapitein kan vast wel een handje helpen met het vinden van de juiste plek én moment om de ring uit je zak te toveren!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen