menu

Zweisimmen

Zweisimmen is gelegen op 948 meter hoogte en heeft als belangrijkste troef de Rinderberg. De Rinderberg is 2011 m hoog die je kunt bereiken via een gondellift.

Skipisten
Meer dan 20 km pisten staan op u te wachten. 13,5 km die je als licht of gemakkelijk kunt omschrijven, de rest is voor de gevorderde skifanaten.

Skiliften
Binnen het gebied kun je je gemakkelijk verplaatsen via 2 gondelbanen, 1 skilift en 2 zetelliften. De wachttijden zijn miniem.

Attracties
De grootste troef van Zweisimmen is naast de Rinderberg de mogelijkheid om gratis een piste af te komen en je tijd te laten chronometreren. Wil je samen met je vrienden eens testen wie nu echt de beste skiër is dan kan dit hier.

Buren
Skiën in Zweisimmen is ook de mogelijkheid hebben om te skiën bij de buren of omgekeerd. Immers dit gebied is ook te bereiken via St. Stephan, Saanenmöser en Schönreid.

Restaurants
Geen gebrek aan eten hier, met maar liefst 4 bergrestaurants (Rinderberg, Gobelli, Träumli en Fang). Zit je liever even te pauzeren aan een sneeuwbar dan moet je in de Lotharbar of Bar Eggweid zijn.

Skischolen en skilessen met kinderparadijs
www.skischule-zweisimmen.ch

Skiverhuur
Intersport Matti
www.intersport-matti.ch
Wittwer Sport
www.wittwersport.ch

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen