menu

Zion National Park

Zion National Park is een locatie die kan concureren met de befaamde Grand Canyon, Bryce Canyon en de Canyonlands. Het park heeft alles te bieden dat door zijn bezoeker zal worden erkend als schitterend en wondermooi!,

Een enorm gebied dat gevuld is met een doolhof aan canyons en torenhoge rotsen die in pieken de hemel versieren.

Het mooie aan Zion National Park is dat het op eindeloos veel verschillende manieren te bezichtigen is. Zo kan met naast het gebruikelijke wandelen en rijden met de auto, ook bezocht worden te paard, op de fiets en per boot.

Met de auto kan men langs de Mount Carmel Highway, die een schitterend zicht geeft op Zion. Wandelen doet men via de Zion Narrows, de door water uitgesleten rotsen die nu droog staan, of via de Beaten Path, een route die niet door veel toeristen wordt afgelegd. Wel moet men bij deze routes goed opletten en altijd paraat staan voor veranderingen.

Voor de fietsers onder ons, ervaren of amateuristisch, is er een geplaveide route, de Pa’rus Trail, die autovrij is en ook een wonderschoon zicht geeft op het park. En te paard zijn er verschillende routes naargelang men op zoek is naar een pad voor de onervaren rijder of voor de echte avonturier.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen