menu

Zillertal staat voor genieten van zon, sneeuw en bergen…

In het vroege voorjaar skiën betekent niet alleen genieten van de sneeuw maar ook van de zon. Heerlijk op één van de vele terrasjes even uitrusten en onderhand lekker bruinen. Tover er nog wat prachtige landschappen bij, met machtige panorama’s en je wenst hier voor altijd te mogen blijven… Welkom in het Zillertal!

© Zillertal Tourismus

Zillertaler Superskipass
Skiën alsof je leven er vanaf hangt, dat is geen probleem in het gigantisch grote skigebied wat het Zillertal jou biedt. Het sneeuwzekere gebied bevat maar liefst 179 moderne kabelbanen die jou naar de mooiste plekken vervoeren van het indrukwekkende gebergte. Het Zillertal biedt veel skimogelijkheden en om deze ook allemaal te kunnen gebruiken kan je een Zillertaler Superskipass kopen. De pas kan aangeschaft worden met een geldigheidsduur van 2 tot 21 dagen. Een heerlijke manier om van alles te zien en te beleven op de ski’s. Iedere dag een nieuwe piste af of zelfs kiezen voor de gletsjer van Hintertux. Het is het enige gebied in Oostenrijk waar je echt het hele jaar kunt skiën! Wil je wel even genieten van een mooi uitzicht? De hoogst gelegen piste ligt op 3.250 m. Dus ook dat kan het probleem niet zijn! Maar liefst 649 afdalingen liggen op jou te wachten. Eens een daagje wat anders doen? Dat is hier gen probleem: er liggen ook nog eens 200 kilometers aan loipen, je kunt er bijvoorbeeld heerlijk wandelen of je gaat gewoon eens lekker roddelend de berg af.

Skiën in het voorjaar
De superskipass is geldig tot 23 april 2017. Je kunt dus tot ver in het voorjaar gebruik maken van deze pas. En wat hierbij zo lekker is: je kunt gewoon zonnen terwijl je skiet…Of je pikt iets vaker één van de terrasjes van de vele berghutten die je bij de pistes vindt. Even heerlijk genieten van de voorjaarszon, om daarna weer met veel enthousiasme de ski’s onder te binden en naar beneden te suizen.

Vroege vogels op de ski
Ben jij een vroege vogel en kan je niet wachten om weer lekker los te gaan in het witte goedje? Dan heb je het hier zeker naar je zin. Om 07.30 uur gaat de lift al draaien en kan je genieten van de stilte in de vroege morgen. Natuurlijk kan je ook voor vroeg skiën kiezen als je lekker lang van de zon wilt genieten. Een uurtje langer het zonnetje koesteren op een gezellig terrasje is dan immers ook een fijne optie. En omdat je vroeg begint, kom je toch ook nog aan heel veel ski-uurtjes toe. Voor de skiënde zonliefhebber is een voorjaarsvakantie in deze mooie bergen zeker aan te raden!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen