menu

Het Zillertal: ontelbare hoogtemeters – een ski-ervaring zonder einde

508 perfect geprepareerde pistekilometers bieden voor iedere smaak en ieder conditieniveau een verscheidenheid aan fantastische afdalingen. Ze variëren van brede pistes met een prettige helling tot veeleisende routes, die zelfs kenners uitdagen. De Zillertal Super Ski Pass, een alles-in-één-kaart, verbindt 179 liften.

zillertal

© Zillertal Tourismus

Het Zillertal onderscheidt zich van de rest door extremen

De grootte van de skigebieden van het Zillertal, en de daarbij behorende overvloed aan mogelijkheden, geeft het Zillertal een duidelijk onderscheid, en maakt het bijzonder aantrekkelijk voor sportieve gasten uit België. De skigebieden beginnen in de regel op ongeveer 2.000 meter hoogte en gaan tot 3.250 meter op de Hintertuxer gletsjer, een sneeuwgarantie voor het hele winterseizoen. Dat is niet alles: snowboard-Funparks, permanente wedstrijd- en snelheidsroutes, gemakkelijk met de liften bereikbare Freeride gebieden, kleuterskischolen en ook talrijke skihutten op sterrenniveau en prachtig gelegen bergrestaurants met zonneterrassen enthousiasmeren gewoon alle gasten.

Early Morning Skiing

Het hele seizoen door starten de liften vanaf 07:30. Onze tip: vroeg beginnen en de grandeur voelen van de eerste bochten maken op de vers geprepareerde pistes. Zo blijft er ook nog genoeg tijd om te genieten van kostbare vakantie-uren op de zonneterrassen van de beste berghutten in de Alpen.

© Zillertal Tourismus

© Zillertal Tourismus

Funslopes: bijzondere wintersportervaringen

Dit is puur plezier over een lengte van 650 meter! Op de van de rest van de pistes gescheiden funslope Ahorn garanderen drie secties met golven, High en Low Fives, kuipen of steile bochten, speciaal ontworpen elementen en invloeden uit de boarder- of skicross het grootst mogelijke pisteplezier. Het bijzondere aan dit unieke parcours: de helling is gematigd, en de afzonderlijke elementen zijn zo ontworpen dat ze echt door iedereen kunnen worden gebruikt – van skiërs tot snowboarders, van beginners tot gevorderden. Ook kinderen kunnen hier op speelse wijze de voor het skiën noodzakelijke coördinatie en motorische vaardigheden opdoen.

NIEUW: Op de Hintertux gletsjer opent in het gebied van de Sommerberg de Hintertux Funslope met verschillende obstakels, die geschikt zijn voor skiërs, snowboarders, kinderen en volwassenen – een hoogtepunt voor jong en oud.

© Zillertal Tourismus

© Zillertal Tourismus

De vier meest indrukwekkende skiroutes:

  • De Hoogtemetersvreters Ronde: 14.000 verticale meters aan één stuk, waaronder ook de steilste piste-ervaring van Oostenrijk.
  • De Hochzillertal-Hochfügen Genotsronde: aan de perfect geprepareerde pistes wachten berghutten met fantastische zonneterrassen en culinaire beleving.
  • De Arena Tour – plezier en pure actie: een geweldige ervaring voor het hele gezin, en wie zijn conditie wil testen, waagt zich aan de langste dalafdaling van Oostenrijk.
  • De Glacier Tour: sneeuwzeker tot op 3.250 meter, een absoluut hoogtegenot.

Meer info op www.zillertal.at/skisafari

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen