menu

Winter Stuntverkoop bij Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is het ultieme uitje voor kinderen. Geniet hier met het hele gezin van de meer dan 50 overweldigende attracties en magische wereld vol avontuur. Met de aantrekkelijke online acties ontvang je extra veel korting op je verblijf in Disneyland. Zo heb je nog meer tijd voor plezier en om beide parken in zijn geheel te ontdekken. Neem snel een kijkje naar de mogelijkheden en boek jouw verblijf vandaag nog!

disneyland-paris-1

Bespaar door op voorhand te boeken
Een mooie actie van Disneyland Parijs is de Winter Stuntverkoop waarbij je maar liefst tot 45% korting krijgt op het verblijf. Een zeer aanlokkelijk aanbod waar je haast geen nee op kunt zeggen. Echter is dit nog niet alles, het lijkt haast te mooi om waar te zijn. De korting gaat verder dan dit, naast de fikse korting op het verblijf zijn ook alle kinderen tot en met 11 jaar gratis! Een fantastisch aanbod waar jij met je gezin optimaal van kunt profiteren. Dat betekent dat je tot 45% korting op het verblijf krijgt én alle kinderen uit het gezin onder de 12 jaar mogen kosteloos mee.

Het arrangement in zijn geheel
Het vroegboekarrangement bestaat uit een aantal elementen. Om te beginnen betreft het een magisch verblijf in een van de vele Disney hotels inclusief een heerlijk ontbijtje in de ochtend om de dag goed te beginnen. Daarnaast heeft het hele gezelschap onbeperkt toegang tot beide Disneyparken en mag er gebruik gemaakt worden van de ‘Fastpass’. Deze zogenaamde ‘Fastpass’ geeft jou de mogelijkheid om bij populaire attracties direct door te lopen zodat je niet lang in de rij hoeft te staan. Een mooi voordeel, want op deze manier houdt je meer tijd over voor de andere toffe attracties!

disney-star-wars

Details van de actie
Disneyland Paris heeft een aantal luxe hotels in en om de Disneyparken voor een magisch verblijf. De Winter Stuntverkoop geldt op alle Disney hotels en geeft je een korting van -45% op een verblijf. Daarbovenop verblijven kinderen tot en met 11 jaar gratis. De actie loopt nog maar enkele dagen, dus bekijk snel de beschikbare data en boek jouw verblijf in Disneyland!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen