menu

Winkelen en shoppen in Hong Kong

Koopjes doen in Hong Kong ?

Hong Kong telt tientallen shoppingscentra, de één nog luxueuzer dan de andere. In alle gebieden kom je aan je trekken. Enkele van de belangrijkste zijn: New World Centre, Ocean terminal, Landmark (tot en met de Belgische Dries van Noten),…. Denk tijdens het shoppen bij het zien van een Versace- of Chanelwinkel, een Prada of een Gucci niet dat het de enige is. Er zijn meer vestigingen van Gucci, Hermès, Cartier, Louis Vuitton of welk ander vermaard merk ook, dan in Parijs, New York en Londen samen.

Verder kan je ook eens gaan kijken op Nathan Road die dwars door Kowloon loopt en vooral bekend is om de grote, bekende hotels die er zijn. Tevens is er een overvloed aan winkels met fotoapparatuur, zijden kleding, handtasjes en schoenen. In de zijstraten vind je er naast de nachtclubs vooral veel kleermakers. Tegenwoordig noemen ze de straat Golden Mile. Hier kan je de typische foto’s trekken waarop enkel neonverlichting, dubbeldekbussen en flatgebouwen staan.

Ook op Causeway Bay kan je heel wat souveniers, telefoontoestellen, gsm’s, mp3’s, … kopen.

shoppen

Meer shoppingsmogelijkheden in de buurt

  • Hong Kong ondergronds
  • Markten in Hong Kong
  • Causeway Bay

,

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen