menu

Winkelen Bangkok

In Bangkok zijn er heel wat mogelijkheden om te winkelen. Men kan van de Thaise sfeer genieten en op een lokale markt opzoeken. Hier vindt men vaak allerlei handgemaakte voorwerpen en ook de bekende Thaise zijde; maar ook kleren en voedingsmiddelen worden hier vaak verhandeld.,

Het grote voordeel is dat men kan afdingen, waardoor veel artikelen goedkoper zijn dan in winkelcentra.

Chatuchak Market is een weekendmarkt met een enorm groot aanbod aan producten. Men vindt hier vrijwel alles, als maar men weet waar te zoeken.

Als men zich liever niet aan de drukte waagt, zijn er de winkelcentra, waarvan er in Bangkok in overvloed aanwezig zijn. De twee bekendste shoppingcentra zijn MBK Center en Siam (Discovery) Center.

MBK Center is is een winkelcentrum dat acht verdiepingen hoog is en veel faam geniet bij zowel de Thaise bevolking als toeristen. Het Siam Center en het Siam Discovery Center zijn twee winkelcomplexen die vlak naast elkaar liggen. MBK Center bestaat uit 2000 winkels, en Siam Center en Siam Discovery Center bestaan samen uit een 400-tal winkels.

Om een unieke shopping experience mee te maken, moet men naar een zogenaamde "drijvende markt" gaan. Deze gaan door op de kanaaltjes van Bangkok.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen