menu

Wildpark van Saint-Hubert

Het wildpark van Saint-Hubert is een prachtige plek om een ontspannen dagje door te brengen. Het park is slechts twee kilometer verwijderd van de stad. U kan een bezoek aan beiden dan ook moeiteloos combineren. In het wildpark kan u urenlang gezellig rondwandelen, terwijl u herten, reeën en everzwijnen kan spotten. Bovendien kan u zo voor 100% genieten van de prachtige natuur die de Belgische Ardennen te bieden heeft. Een plezier voor jong en oud!

Uiteraard wordt wat rust en stilte verwacht, om de dieren geen schrik aan te jagen. Ook voor de overige bezoekers is het aangenaam om in het wildpark eens echt van de kalmte te kunnen profiteren. De allerkleinsten kunnen ook nog wat ravotten in de verschillende speeltuinen. En de dag kan perfect afgesloten worden in het charmante restaurant, dat gevestigd is aan de ingang van het park.

Contactgegevens:
Rue Saint-Michel
6870 Saint-Hubert
061 25 68 17
www.saint-hubert-tourisme.be

Openingsuren:
– januari en februari: open in de weekends van 10u – 17u30
– maart, april, oktober, november en december: alle dagen open van 10u – 17u30
– mei, juni, september: alle weekdagen open van 10u – 18u (18u30 in het weekend)
– juli-augustus: alle dagen open van 10u -19u

Tarieven:
– volwassenen: 3€
– kinderen: 1,50€
– senioren (60+): 2€

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen