menu

Wildpark aan het domein van de Grotten van Han

In het prachtige domein rond de Grotten van Han (gelegen in Han-sur-Lesse) bevindt zich een groot wildpark. Je kan hier tal van indrukwekkende dieren bezichtigen, zoals onder andere everzwijnen, wolven, paarden, wilde katten, steenbokken. Ook reebokken, lynxen, herten, ezels, bizons en zelfs bruine beren kan je in dit unieke park terugvinden. Het park is te bezoeken in een voertuig, zodat je veilig dichtbij de verschillende diersoorten kan passeren. Je zal het gevoel hebben dat je een echte safari onderneemt.

Het wildpark aan de Grotten van Han is een beschermd natuurgebied. Het spreekt voor zich dat rust en stilte hier geapprecieerd wordt. Zowel voor de dieren als voor de overige bezoekers is dit aangenaam. Nadien kan u ook de Grotten van Han zelf bezoeken. U kan hier een tramritje maken, terwijl u informatie kan krijgen in verschillende talen. Een unieke dag verzekerd!

Contactgegevens:
Rue J. Lamotte 2
5580 Han-sur-Lesse
084 37 72 12
www.grotte-de-han.be

Openingsuren:
– van 18/2 tot 28/2: elke dag open
– in maart: open op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag
– van 1/4 tot 4/11: elke dag open
– in november: open op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag

Tarieven:
– volwassenen: 13€
– senioren (60+) en studenten van 13 tot 18 jaar: 11€
– kinderen van 4 tot 12 jaar: 8,50€
– kinderen jonger dan 4 jaar: gratis

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen