menu

Wildlife in Amerika

Tijdens onze rondreizen in Amerika hebben we heel wat dieren gezien die in de vrije natuur rondlopen. Wildlife in Amerika is dus geen loos begrip. Het is onvoorspelbaar en het is net zo goed mogelijk dat je er veel meer of net geen gaat tegenkomen. Vooral veel in de parken wandelen zouden we zeggen. We hebben de voornaamste dieren die we gezien hebben eens op een rijtje gezet en ook in welk park we ze tegengekomen zijn.

Bizons
Honderden bizons hebben onze weg gekruist in het Yellowstone Nationaal Park. Vlak voor onze wagen zelfs, dichter kan echt niet.
» Bizons in Yellowstone NP

Beren
Een kleine beer van ongeveer 80 a 90 cm groot flitste net voor onze wagen weg. Gespot in het Sequoia NP net voor het verlaten van het park. Ook twee maal een “berenalarm” gehad tijdens ons verblijf in het Yosemite NP.
» Beren in Sequoia NP

Ratelslangen
Daar lag ze, mooi over de weg gekronkeld. Een ratelslang van zeker een meter lang die pas vluchtte toen we stopten met de wagen. Gezien in het Saguaro NP.
» Ratelslangen in het Saguaro NP

Alligators
Tientallen alligators lagen mooi in de zon te rusten toen we langsliepen in het Everglades NP. Zelfs het spotten van een heuse familie van alligators was ons gegund.
» Alligators in het Everglades NP

Elanden
Een paar keer zijn we elanden tegenkomen en wel in verschillende parken. Zo hebben we een moeder met kind gezien in het Grand Teton NP en diverse andere exemplaren in het Rocky Mountains NP.
» Elanden in het Rocky Mountains NP

Coyotes
3 keer hebben we een coyote gezien in het Yellowstone NP. Ondanks dat ze meestal gaan lopen als ze mensen zien was er eentje bij die tot op een paar meter van de wagen kwam.
» Coyotes in het Yellowstone NP

Schildpadden
Je zou het misschien niet direct voor mogelijk achten maar in de Everglades hebben we ze een paar keer gespot en wel op diverse plaatsen binnen het park.
» Schildpadden in het Everglades NP

Daarnaast hebben we nog tientallen andere dieren gezien in de diverse parken. Welk park je ook bezoek, als je meer doet dan enkel er maar door rijdt met je wagen zijn we bijna zeker dat je wildlife gaat zien in Amerika.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen