menu

Western-Sheung Wan

Op zoek naar het traditionele China

Ten Westen van Central ligt het district Western, met het gedeelte Sheung Wan erin. In deze wijk woont van oudsher de Chinese bevolking en hier kunt u nog een glimp opvangen van het traditionele China. In de zijstraatjes zijn talrijke winkeltjes waar u de meest uiteenlopende dingen kan kopen.

sheung wan

Onze tip – Wandeling in Sheung Wan

Het is echt de moeite om hier even door de vele straten te slenteren. Naast de vele trendy cafeetjes heb je er ook nog de authentieke Chinese winkeltjes. Op je route zal je net als ons vast en zeker de Ladder Street doorkruisen, de taoïstische Man-Mo-tempel zien of de langste roltrap ter wereld nemen waarmee u zonder al te veel moeite naar de Mid-Levels kunt. (gratis)

Vlakbij is ook een hele regio waar heel veel buitenlanders wonen. Heb je zin in een echte Italiaanse pasta, een goeie Franse wijn of een Duitse schnitzel, dan zal je hier ongetwijfeld je keuze vinden. Door de jaren heen zijn hier heel veel nieuwe restaurants en zaken geopend die inspelen op het feit dat steeds meer buitenlanders langdurig hun tenten opslaan in Hong Kong om te werken voor Buitenlandse multinationals.

Bezienswaardigheden in de buurt

  • St. John’s Cathedral
  • Hong Kong City Hall
  • Hong Kong Park
  • Langste roltrappen ter wereld
  • Causeway Bay

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen