menu

Weer in Californie

Vooraleer je een vakantie richting California in elkaar steekt, denk je misschien best eens aan wat je er allemaal wilt doen. Afhankelijk van de bezienswaardigheden en regio’s die je wilt aandoen is er immers een groot verschil. Er zijn de koudere winters maar daar tegenover staat dat de prijzen van de hotels in de zomer flink kunnen stijgen.,

In de zomer wil je ongetwijfeld de wijngaarden van de Napa Valley bezoeken en dat doe je toch het liefst onder een warm zonnetje. Ook San Francisco is leuk in de zomer, maar vaak heb je te maken met een ochtendnevel die het zicht op de Golden Gate Bridge kan belemmeren.

Staat Los Angeles op je verlanglijstje dan zijn de maanden juli tot oktober de beste, de warmste en de duurste dagen van het jaar. Eigenlijk is het in LA het jaar door zonnig, dus op een paar wolken na in het voorjaar is dit een ideale bestemming om ook de herfst of lente te bezoeken.

In de winter trekken de meesten naar Lake Tahoe om er te skiën, te snowboarden of lange bergwandelingen te maken in de sneeuw of rond het meer. California en sneeuw, je zou het niet direct combineren maar Lake Tahoe is er wereldbekend voor.

Het weer in Californie is eigenlijk altijd goed genoeg om er op reis te gaan. Je vindt er tal van zonnige stranden, woestijnen met de warmste temperaturen van de staat en als het je echt nog te koud is kun je nog altijd naar Nevada trekken, hier zijn er plaatsen waar het nog warmer is.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen