menu

Waterlooplein Amsterdam

Wie wil winkelen, moet naar het Waterlooplein. Het Waterlooplein is gelegen achter het stadhuis van Amsterdam. Over het Waterlooplein zijn liedjes gezongen, schilderijen geschilderd en grote verhalen verteld, zolang als iemand zich kan herinneren.,

Het Waterlooplein is de meest interessante markt van Amsterdam, waar naast eten voornamelijk kleding meubels worden verkocht. U vindt er (neppe) merkkleding en tassen, hoesjes voor uw mobiele telefoon, meubels, kunst, spaarobjecten zoals voetbalplaatjes en stuiterballen en een scala aan andere snuisterijen.

Zo kunt u er bijvoorbeeld wietlolly’s kopen, of aparte gothic kleding. Eigenlijk alles wat u zich kunt verzinnen, wordt verkocht op het Waterlooplein. Dingen uit verre landen, of juist typisch Amsterdamse streekproducten. Eén ding is zeker: u gaat nooit met lege handen naar huis, en het is er altijd een drukke boel.

Niet alleen de bezoekers, maar ook de kraamhouders doen er alles aan om de goede reputatie van het Waterlooplein hoog te houden. Ze zullen er dan ook alles aan doen om u als klant zo goed en vriendelijk mogelijk te woord te staan en te helpen aan wat het dan ook is dat u zoekt. U heeft gegarandeerd een leuke dag!

Ook kinderwagens en rolstoelen zijn geen probleem op de markt, tussen de kramen is voldoende ruimte om u rond te bewegen.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Amsterdam? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen