menu

Wandelen Bangkok

Gezien de grootte van Bangkok, is het gebruik maken van openbaar vervoer of een taxi nemen soms onvermijdelijk. Dit neemt echter niet weg dat men ook te voet de Thaise hoofdstad kan ontdekken, zeker als men wat meer tijd ter beschikking heeft.,

In een district als Chinatown bijvoorbeeld kan men een hele namiddag rondkuieren en genieten van de plaatselijke sfeer. Gewapend met een stevig paar wandelschoenen en een kaart van Bangkok komt men al een heel eind.

Men kan zelf een route uitstippelen, maar men houdt er best rekening mee dat de bezienswaardigheden van Bangkok vaak een heel eind uit elkaar liggen. Het is daarom aan te raden om een specifiek district uit te kiezen dat men dan volledig te voet verkent. Sukhumvit Road en Chinatown zijn hiervoor zeer geschikt.

Een initiatief dat genomen werd om het de wandelaars makkelijker te maken en het drukke verkeer te vermijden, zijn de luchtbruggen die overheen de drukste straten zijn aangelegd. Hierdoor is het heel wat veiliger om deze straten over te steken.

Een wandeltocht kan ook een ideale manier zijn om even de drukte van de toeristische trekpleisters te vermijden. Even uitblazen in van de parken van Bangkok is dan een zeer welkome ontspanning.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen