menu

The Walk in Dubai Marina

In het grootschalige woonproject Dubai Marina ligt The Walk. Deze boulevard wordt ook wel Jumeirah Beach Walk of JBR genoemd. Hij ligt langs het strand aan Jumeirah Beach Residences. Dit deel van Dubai Marina is makkelijk herkenbaar door de zandkleurige flats.

the walk dubai marina

The Walk is dé plaats bij uitstek voor iedereen die graag rondkijkt en/of graag gezien wil worden. Flaneer langs de vele winkels, restaurants en cafés. Maar let erop dat u niet té sexy gekleed gaat. Dit wordt niet altijd geapprecieerd door de lokale bevolking. Ook honden zijn niet toegelaten op The Walk. Een fan van dure en snelle wagens? Kijk uw ogen uit terwijl u op één van de terrasjes geniet van een drankje of cocktail. Ferrari’s, Lamborghini’s en Bentley’s rijden hier extra traag voorbij.

auto's the walk dubai marina

Wie op zoek is naar een ontspannen vakantiesfeer, is in Dubai Marina aan het juiste adres. Het strand is nooit ver weg: het is niet langer lopen dan 10 minuten. Tuur over het mooie blauwe zeewater en ontdek in de verte de bebouwing van The Palm. Met een traditionele dhow kan u een leuke rondvaart door dit project van 1,2 miljoen euro varen.

dhow dubai marina

Vlak voor de kust van Dubai Marina ligt Dubai Bluewaters Island. Op dit kunstmatige eiland wordt nu hard gewerkt aan Dubai Eye. Dit wordt het grootste reuzenrad ter wereld. En een extra reden voor een bezoekje aan The Walk.

Ontdek hier alles over onze citytrip naar het indrukwekkende Dubai
Lees ons reisverhaal
Onze hotelkeuze
Shoppen in Dubai
Topbezienswaardigheden in Dubai

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen