menu

Waarom reizen met een laptop aan te raden is

Reizen met een laptop. Overbodige luxe en gewicht of toch een voordeel? Als je vaak zakenreizen maakt of werkt als travelblogger zoals ons met vele opdrachten die je online kan uitvoeren zal je er nog niet eens aan getwijfeld hebben om die laptop mee te nemen. In het digitale tijdperk zijn er genoeg mogelijkheden om online tijdens je vakantie te doen. Reden genoeg om je laptop mee te sleuren toch? Maar er zijn nog genoeg redenen en tips waarom je je laptop misschien toch ook beter meeneemt.

waarom_reizen_met_een_laptop_aan_te_raden

© Duifhuizen.be

1. Bijhouden van een reisblog

Tegenwoordig heeft iedereen een blog. Dus jij weldra ook? Een culinaire blog, een lifestyle blog, … En als je zelf vaak reist dan zal je misschien ook er wel al aan gedacht hebben om een reisblog bij te houden. Het is immers een handigere optie dan alles in een boekje bij te houden. Je kan tegelijk tips meegeven aan je lezers die dezelfde reis willen maken.

2. Je kan je reis veel makkelijker plannen

Wie maandenlang wil rondreizen kan onmogelijk zijn hele reis op voorhand uitstippelen en plannen. Met een laptop bij de hand kan je je reis onderweg vastleggen, hotels boeken of activiteiten opzoeken. Tegenwoordig vind je toch overal internet.

3. Je kan contact houden met het thuisfront

Of je nu lang reist of een korte trip maakt, je wil het thuisfront op de hoogte houden van je bezigheden tijdens je vakantie. Waar telefoneren vroeger de enige manier was om contact te leggen kun je nu makkelijk gratis skypen. Al wat je nodig hebt is een laptop met internetverbinding. Ook e-mailen is een optie wanneer het tijdsverschil een probleem vormt.

4. Je kan je reisfoto’s opslaan

Tijdens je vakantie maak je heel wat foto’s. Misschien zelfs zoveel dat je met slechts een geheugenkaartje niet toekomt. Ook hier kan kan de laptop redding brengen. Je kan er immers al je foto’s opslaan vooraleer ze te posten op je sociale media of andere websites.

Spectrolite van Samsonite laptop rugzak

Ben je van plan om je laptop mee te nemen op vakantie, dan kan je er maar beter voor zorgen dat je rekening houdt met mogelijke problemen zoals diefstal, schade, … Dit laatste kan voorkomen worden door te zorgen voor een goede laptop rugzak. Zo is de laptoprugzak uit de serie Spectrolite van Samsonite die we gekocht hebben op Duifhuizen tassen & koffers een uitstekende keuze voor wie zijn laptop op een handige manier overal wil meenemen. Wij zijn er alvast laaiend enthousiast over.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen