menu

Waar laat u uw auto achter op de luchthaven?

Wanneer u een vliegvakantie heeft geboekt, moet u zien hoe u vanuit huis het beste het vliegveld bereikt. Dit kan eventueel per bus of trein, maar het meest comfortabele is natuurlijk de auto. Deze moet u dan wel ergens zien te parkeren. Het liefst kiest u vanzelfsprekend een parkeergarage met een goede service en één die niet al te duur is. Parkos is een dienst die dat allemaal op een rijtje heeft gezet. Parkos vergelijkt verschillende parkeeraanbieders bij luchthavens in Nederland, België en Duitsland, bijvoorbeeld Schiphol en Düsseldorf Airport. Ze bieden alle informatie aan over parkeerbedrijven en vergelijken hun diensten en tarieven. De werknemers van Parkos hebben alle parkings persoonlijk geïnspecteerd. Ook geven ze u de garantie dat u nergens anders goedkoper zult parkeren. Daarnaast is wijzigen en annuleren van uw parkeerplek gratis. Inmiddels hebben ze al meer dan 500.000 klanten. Op deze manier weet u precies welke parking te kiezen én bespaart u geld.

Parking luchthaven
© Parkos.nl

Parkeren op Luchthaven Schiphol
Wanneer u vliegt vanaf Schiphol en liever niet te veel geld voor het parkeren wilt betalen, dan heeft Parkos dus de oplossing. De parkings die op Schiphol het bekendst zijn, zoals ‘Schiphol smart Parking’ en ‘Schiphol P3′, zijn het duurst. Omdat Parkos met alternatieve parkeerbedrijven werkten, kunnen ze goedkopere oplossingen aanbieden. Deze alternatieve parkeergelegenheden zijn opgezet door ondernemers in de buurt van het vliegveld. Deze plekken liggen dus buiten Schiphol, maar bieden een net zo goede service en kosten maar een fractie van de prijs van bijvoorbeeld Schiphol P3. De alternatieve parkings van Parkos zijn bijvoorbeeld ’24/7 parkeren Service Schiphol’ of ‘Total Care Parking’. Als je via Parkos een parking zoekt voor Schiphol, heb je opties voor ‘shuttle parkeren Schiphol’ en ‘Valet Parking Schiphol’. Deze laatste staat garant voor heel veel comfort, omdat u uw auto afgeeft aan een chauffeur die de auto voor u parkeert. Van te voren kiest u welke voorkeuren u heeft voor uw parkeerplek, wilt u bijvoorbeeld een overdekte parkeerplaats of één in de open lucht? Wanneer u vervolgens reserveert via Parkos, krijgt u instructies waarin staat dat u direct naar de vertrekhal kunt rijden, waar de chauffeur op u wacht. U geeft uw sleutels af en hoeft zich verder nergens druk over te maken. Ook bent u op deze manier geen extra tijd kwijt aan de reis met een shuttlebus.

Parking luchthaven
© Parkos.nl

Parkeren op Düsseldorf Airport
Voor het parkeren op Düsseldorf Airport heeft Parkos ook een alternatief aanbod. Er zijn maar liefst 13 goedkope en alternatieve aanbieders waaruit u kunt kiezen. Met dit aanbod is het niet meer aantrekkelijk te parkeren bij de parkings op het terrein van het vliegveld, zoals de P4 of de P5. Düsseldorf heeft jaarlijks meer dan 23 miljoen passagiers die naar 180 verschillende bestemmingen vliegen. Aangezien het vliegen steeds goedkoper wordt, zijn ook goedkope parkeerplaatsen steeds populairder. De goedkoopste alternatieve parking die Parkos biedt, is de ‘Airport Parkservice’. De best beoordeelde, is ‘Relaxpark’. Ook hier is valet en shuttle parkeren mogelijk. Bij het shuttle parkeren rijdt u direct naar het parkeerterrein waar u uw auto parkeert op de door u gereserveerde parkeerplek. Hierna wordt u door een comfortabele shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De transfer is gratis. Bij terugkomst wordt u opnieuw door een shuttlebus naar het parkeerterrein gebracht.

Eén reactie op “Waar laat u uw auto achter op de luchthaven?”

  1. knockaert eddie schreef:


    ik ga vanuit Brussel op reis voor een week , waar parkeer ik m’n auto best?

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen