menu

Vroegboekseizoen zomer 2017 is geopend bij Neckermann

Neckermann blinkt uit met een speciale vroegboekactie. Als je al het hele jaar door promoties van 10% tot 50% geeft, zou een vroegboekkorting nauwelijks opvallen. Geen extra kortingen dus bij Neckermann. De vroege boeker valt op een andere manier in de prijzen.

NeckermannRF1

Bij vroege boeking van de komende zomervakantie geniet je voor €1 van een reisverzekering, een maaltijd aan boord, een parking op de luchthaven, luchthavenvervoer bij vertrek en thuiskomst, premium service en nog veel meer, tot zelfs een overnachting, een huurwagen of een vlucht. Het is haast niet te geloven dat dit en nog veel meer je slechts 1 euro kost. Overloop de gehele lijst van de €1-boosters.

NeckermannRF3

Ook wie zijn vliegvakantie al heeft geboekt, kan deze nog altijd aanvullen met de extraatjes aan €1. Uiteraard mag je er niet te lang mee wachten. Het zijn vroegboekvoordelen en ze verdwijnen geleidelijk aan. Hoe langer je wacht, hoe minder er te rapen valt.

NeckermannRF2

Boek je Neckermann-vakantie vroeg en word bedolven onder de cadeautjes!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen