menu

Vliegtickets Varanasi

De luchthaven van Varanasi is Lal Bahadur Shastri International Airport. Deze publieke luchthaven is op ongeveer 18 kilometer ten noordwesten van Varanasi gelegen. Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die op deze luchthaven vliegen, maar de meeste van deze maatschappijen hebben enkel binnenlandse vluchten.,

Het is niet mogelijk om vanuit Brussels Airport rechtstreeks naar Varanasi te vliegen, er zijn namelijk altijd één of meerdere tussenstops (meestal is er een tussenstop in Delhi, aangezien bijna alle luchtvaartmaatschappijen die Varanasi bedienen een vlucht tussen Varanasi en Delhi aanbieden).

Met Jet Airways is er slechts één tussenstop in Delhi. Met British Airways zijn er twee tussenstops, in Londen en in Delhi. Met Etihad Airways zijn er ook twee tussenstops, in Abu Dhabi en in Delhi. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf een vlucht naar Delhi te boeken en van daaruit een vlucht te boeken naar Varanasi.

Vanuit Varanasi Airport worden ook veel binnenlandse vluchten aangeboden naar onder andere Delhi, Mumbai, Khajuraho, Kolkata (het vroegere Calcutta), en er is ook één internationale vlucht naar Kathmandu in Nepal.

Het duurt 8 à 9 uur om vanuit Brussel naar Delhi te vliegen, en vanuit Delhi bedraagt de vliegtijd naar Varanasi ongeveer een uur en een kwartier.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen